Sami toimi meidän liikkurina. Seuruu meni suht ok. Muutaman kerran katsahti ruutua ja yksi vinohko perusasento, mutta muuten hienoa. Istuminen kisamaisena. Luoksetulossa Sami seisoi tarkoituksella lähellä pysäytyspaikkaa, mikä sai Tapen hieman kaartamaan pois. Mutta pysäytykset ihan jees siitä huolimatta. Paljon suorapalloa. Lisää liikkurin kanssa harjoittelua, niin eiköhän ala kulkemaan.
Ruudussa taas ensin lelulle. Sen jälkeen maassa pysymistä. Pysyy, mutta on levottaman oloinen. Ongelma tässä on,että tätä osiota ei yksinkertaisesti voi treenata paljon, koska ennakoi niin helposti maahanmenoa ruudussa. Levottomuutta ei ole, jos ei ole lähetetty ensin ruutuun. Yritetään nyt löytää balanssia tähänkin.
Hyppynouto ja metalli loistavat. Samoin tunnari meni hyvin. Tosin löysi oman ehkä puolessa sekunnissa...
Ohjatussa taas vähän takkuiltiin. Korostettiin merkkiä ja Sami kävi nappamassa kapulan pois, jos yritti varastaa. Menee hyvin, kun menee merkillekin keskittyneesti. Mitä opimme, ei lähetetä kapulalle, jos näyttää hosuvalta merkillä.

Loppuun kevennykseksi agia. Rimat maassa tietenkin. Lyhyt sarja putki, kaksi hyppyä ja kepit. Ohjautuu kepeille ihan tosi hienosti. Muutenkin irtosi loistavasti.