Käytiin sitten tuomarinkartanossa kokeilemassa, miltä evl näyttää. Istuminen meni hyvin, siitä kymppi. Maahanmenon sen sijaan ennakoi. Oli ryhmässä keskellä ja kesti hieman nykien kaksi ekaa maahan käskytystä, mutta viereinen oli liikaa.

Yksilöliikkeet alkoi tunnarilla(9). Pikkasen pyörittelyä, mutta oma tuli ihan tosi varman oloisesti. Idarissa(6,5) istui seisomisen ja lähti sen jälkeen vähän epäillen seuramaan.  Kakeissa(6) jäi taas se yksi istuminen välistä, muuten teki ihan loistavaa työtä. Ohjatussa(0) ei ollut ihan merkin säteellä, koska ennakoi vasemman puolen lähetystä. Eikä se osannut korjata käsihuitasusta vaan lähti hakemaan sitä, minkä liikkuri vei ekana...

Tokalla kiepillä aloitettiin metallilla(7), jossa uusin heiton. Heitin ihan kehänauhan viereen. En siis halunnut ajaa tieten tahtoen koiraa pois kehästä. Lähti sitten vähän hitaammin, mutta muuten toimi hienosti. Luoksetulosta en itse löytänyt vikaa, mutta siitä huolimatta vain 9. Ehkä otti seisomiseen sitten yksi tai kaksi askelta, joita ei edestä niin huomannut? Seuruu(9) oli valtaisan hienoa. Muutamassa perusasennossa ei ollut kuitenkaan ihan optimaalinen(varmaan johtuen mun omasta liikkumisesta)
Viimeisenä ruutu, jossa valitettavasti ohjautuikin luoksetulo törpöille En uskaltanut kuiskutella ihan hirveesti matkalla ruutuun, jottei ammu merkiltä ennen käskyä.

Kolmostulos kuitenkin. Varmuutta ja vahvistusta tarvitaan vielä tiettyihin juttuihin, mutta eiköhän seuraavaan koitokseen mennessä olla sitä saatu.