Tahvo pääsi taas tutulle koulun kentälle treenamaan. Aloitettiin istumisella. Halusin varmistaa,että tietää, mitä käskysana tarkoittaa, joten otettiin ihan pelkkää istumista aluksi. Kyllähän selkeesti tietää ja erottaa istu-käskyn muista käskyistä/sanoista, joten se kai ei ole ongelma? Onko kisoissa tilanne erilainen vai mikäköhän saa sen arpomaan? Tehtiin pari kertaa liikkeenä tosin heti istumisesta palkaten ja kerran ihan liikkeenä, jolloin palkka tuli viiveellä.
Luoksetulon pysäytyksiä toistettiin useampaan kertaan.Lähinnä palkka tuli heti pysähtymisestä. Lopuksi yksi läpijuoksu. Vauhti ei kyllä hidastunut kertakaan. Tää on se toinen murheliike.Huomenna on tarkoitus tehdä tästä vähän erilaista leikkitreeniä. Katsotaan.
Ruudussa palkkasin ensin stopin kautta maahanmenoista. Tosi hyvin tämä. Sitten otettiin ruudun loppuosa, jossa jäi kyllä liian kauas seuraamaan otin. Palkkasin seuraavalla sitten heti kun oli sivulla. Lopuksi tietysti sai juosta palkalliseen ruutuun.
Tunnarissa oli aluksi vähän muiden kapuloiden tökkimistä, mutta oma tuli. Pureskelua oli, mutta keskityin palkkailemaan siis pureskelemattomuudesta. Sähellystä näkyy kapuloilla aina kun ollaan tehty pitotreenejä yhden kapulan kanssa, jota siis tehtiin eilen illalla. Tämäkin kaipaa pohtimista.
Seuraaminen oli tosi hyvää. Onneksi edes yksi liike, joka kokonaisuudessaa oli kunnossa. Mr. Green
Sisällä tahvo piti yhtä kapulaa sivulla nätisti ja teki vielä kakeja.

Oivakin nosteli tunnarikapulaa ja teki kaukoja. Kaukot oli hienot, innokkaat ja teknisesti puhtaat. Jee.