Terveisiä Kangasalta! Edellispäivien fiilistelyt meni hyvin ja kehässäkin oli hyvä fiilis, vaikka nappisuoritukseen ei päästy. Otettiin kolme nollaa. Ruudun keskeytin itse kutsumalla koiran pois, jotta ei harhaudu ulos. Idarista saatiin pisteitä, vaikka ohjaajalle olisi äänenavaus ollut paikallaan. Jouduin siis oman krähinän takia kaksoiskäskyttämään istumisen. Ohjatun merkki sen sijaan edelleen lämmittää mieltä. Treeni toimi! Kaket meni nollille kaksoiskäskyjen takia. Tunnarissa haisteli pitkään ja hartaasti, mutta mitä ilmeisemmin nappasi oman viereisen.

Olen tosi tyytyväinen koiraan ja itseeni. Etukäteen jännittämisestä huolimatta saatiin kasattua päämme kehää varten. Jossain kohdin olisi kannattanut toimia toisin ja näistä taas otetaan opiksi. Tuli kiire kehään tai ei, silti olisi hyvä itse rauhottua ennen valmis-sanaa. Meidän vuoro oli kuumimpaan aikaan ja niihin olosuhteisiin meidän pitäisi jotenkin saada kestävyyttä lisää. Tahvolla kun keskittyminen herpantuu loppua kohden.

Itse kisat sujui mukavasti ja tunnelma oli leppoisa. Joukkuelaisille kiitos kovasti seurasta ja tsempityksestä. Ykköstulokselle tiimistämme pääsi Astrid ja Henna! Wautsit sille! Päivä oli pitkä, mutta kyllä näihin karkeloihin halutaan ehdottomasti vielä uudestaan.

Kovasti onnea vielä Suomen mestareille Lentsulle ja Jatsille! Upeeta työtä!

Kiitokset kuvista Jere Lindsrömille.