Lauantaina Tahvo pääsi vielä tokoilemaan.
Teimme alkuosan liikkeet kisamaisesti. Seuraaminen oli parilla ekaa askelta rauhatonta,mutta keskittyminen parani, kun aloitimme ihan alusta uudestaan. Lähdin myös toisella aloituksella seuraattamaan agiesteistä poispäin. Ihan tyytyväinen olen. Istuminen oli taas tosi hieno. En edes vilkaissut taakse, kun kerran oli Samikin katsomassa. Luoksetulokin oli ihan hyvä.
Oli tarkoitus ottaa ruudun maahanmenoja. Mutta en onnistunut kun pirulainen ennakoi maahan menoja. Käskytin sitten seisomaan ja maahan sekaisin,ettei osannut enää ennakoida. Rupesi loppujen lopuksi siis kuuntelemaan... Sitten vielä ruutuun, jossa oli palkka.

Tänään oli ryhmätreenit. Otin ensin kisamaisen ruudun, jossa aluksi juoksi ruudun viereen, kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan. Sitten meni hyvin ja maahanmenokin oli. Kävin palkkaamassa pysymisestä, mutta jouduin käskyttämään uudestaan maahan, kun nosti kyynärät ilmaan. Sivulle palaaminen oli ihan jees. Ehkä vielä tiivimpi vois olla?
Hyppynouto ei onnistunutkaan. Nouoto-osuus onnistui, mutta ei luovutus. Mutta treenikaverilla oli jauhelihaa kipassa ja se sai tahvonkin kapulasta luopumaan. Otettiin sitten pari toistoa jauhiksella palkaten. Eli tarvinee nostaa palkan laatua näihin luovutuksiin. Tunnarissahan meillä on ollut namikippa käytössä.
Paikallaan maku oli hyvä. Nostin sen taas vaihteeksi takaisin sivulle ja nyt oli nopea&ryhdikäs sivulle tulo. Eikä sellainen röhnötysasento, mitä kisoissa joskus on nähty