Vähiten käyttämämme koulun piha oli tänään vuorossa. Vaihtelu virkistää, sanotaan. Molemmat koirat tekivät ihan huipusti töitä. Ei voi olla kuin tyytyväinen. :)

Oippe aloitti vaikeimmalla asialla eli tunnarilla. Edelleen haistelee kauan ja haisteli rivin läpi kahteen kertaan ennen kuin toi oman. Pitäisikö tähän puuttua vai annanko olla? Luulisin ja toivoisin,että ongelma katoaisi varmuuden kasvaessa, joten ehkä katsotaan vielä hetki ennen kuin treeniä ruvetaan muuttamaan. Ruutu voittaja tyylillä lelulle. Lähempää stoppeja ja maahanmenoja sekä evl että voi-lähetyksillä. Nyt laskee molemmat kyynärät alas, jesh!
Idari muuten tosi hienosti. Kivasti pysyy asennot. Seisomisesta seuraamiseen teki pienen hyppäyksen eteen ja takaisin sivulle. Odotti kenties etupalkkaa, muuten lähdöt sujuivat hyvin. Palkkasin erikseen maahanmenot, koska ei tehnyt sitä puhtaasti ilman ynähdystä. Taas se toisen kyynärän ongelma. Vaihdoin nyt kokonaan palkkaustavan tähän, josko auttaisi.

Tahvolle myös ekaksi tunnaria. Teki nyt hienoa työtä. Toistolla löysi kapulan nopeammin eikä tarkistellut viereisiä niin tarkkaan. Muuten ihan tyylipuhtaat tunnarit. Ruutua tehtiin kahteen otteeseen.  Merkki loistava ja siitä ruutuun lelulle. Lisäksi lähetyksiä vähän lähempää ruutuun ja siellä stoppeja & maahanmenoja. Ei ennakoinut maahanmenoa. Treenin lopuksi sai vielä juosta ruutuun lelulle, mutta lähetys tehtiin eri puolelta kuin edellisellä kerralla.
Idarissa taas se mystinen istuminen alkuun, jonka jälkeen parit aloitukset ja seisominen tuli tyylipuhtaasti. Kokonaisuudessaa idarin palat muuten kunnossa. Lopetettiin treeni suorapalkkaamalla seisominen, josko pysyisi mielessä.
Ohjattua taas paloina leikkien. Tämä menee nyt tosi kivasti. Suuntaa loistavasti ja merkit on ihan tosi nättejä ja vauhdikkaita. Jospa se ohjattu tästä vielä iloksi muuttuu.

Tahvon tunnarit 83-2=81 ja Oivan 85-1=84