Käytiin päivällä Tahvon kanssa hieman tsekkaamassa koepaikkaa. Liukasta oli ja tolppat oli vähän näköhaittana. Ainakin ruutu tulee olemaan mielenkiintoinen. Hallista löytyi vielä vanerilla ja lavoilla peitetty kuoppa. Toivottavasti se ei kuulu kehäalueeseen.  Näistä huolimatta hallissa oli mukavan lämmin treenata.

Ruutu otettiin ihan lelulle ja palkkasin nyt merkinkin. Seuruuta pikku pätkiä. Ohjatusta suunnat ja merkki erikseen. Suunnat on vähän haastavat, kun oli tolppia tiellä. Kerran harhatui keskikapulalle, jonka jälkeen palkkasin liikkurin katsomisesta kapuloita viedessä, josta sitten osasikin mennä kapulalle hyvin. Merkkiin on alkanut palautua vauhti. Lupaavaa.
Lattia hallissa on liukas, joka tuo oman ongelmansa. Mm. metallin heitto on hieman tekniikkaa vaativaa. Huomenna täytyy yrittää sihdata heitto tarkkaan. Tuolla kapula helposti kierii ja liukuu vaikka kuinka pitkälle.  Tahvo teki osuutensa kuitenkin tosi nätisti. Kaketkin teki tosi hyvin. Eka istuminen on helposti vino, mutta luulen sen olevan selkävaivoista jäänyt tapa, koska ei sitä enää ekan jälkeen tee.
Paikalla oloissa meni istumisen lopussa maahan, jota ei ole tehnyt varmaan ikuna. Olisko ollut epämukava istuskella liukkaalla alustalla. Makuu sen sijaan ihan hyvin.

Illalla vielä Tapse otti idarin asennot, jotka nyt tosi hyvin. Luoksetulo läpi ja kakejen eka vaihto palkaten. Virittelyksi fiilisseuruuta. Pakko oli tehdä ne paikalla olotkin vielä yksikseen. Ja nyt pysyi hyvin istumassa. Tunnaritkin tehtiin vielä ennen iltapalaa.  Tahvon tunnarit 77-2=75 
Oivalle seuruun askelia ja peruutusta. Nyt peruutus meni jopa ihan kivasti yhden askeleen. Kakeja taas pallo palkalla. Päästiin lyhyellä matkalla tekemään kokonainen sarja. Hiphurraa! Lisäksi tein yksittäisiä vaihtoja pidemmältä matkalta. Luoksetulon makuusta palkka. Muuten tosi hienosti edelleen. Liikkeestä istuminen suorapalkalla.