Hihhei joo. Taas tuli hirmuisesti uutta treenattavaa ja nyt on videokuvaakin todisteena sähläyksistä. Kaksi liikettä nollattiin ja tunnari myös.
Tein ilmeisesti virheen ottamalla Tahvon liian aikaisin kerämään kehän laitaan kierroksia. Koska nyt ei ollut kovin hyvä meno..

Paikalla makuu oli taas tuttua 10 sarjaa. Vaikka viereinen koira oli noussut istumaan ja kääntynyt tahvoon päin. Onneksi vieruskaveri oli tuttu. Lisäksi ryhmässä oli mukana yksi haukkuva koira.
Ruudusta harmittava 0. Kaunis ruutuun meno ja nopea maahan meno, mutta sitten katsoi taakseen ja ilmeisesti Tahvo unohti, mitä siltä oli pyydetty ja nousi seisomaan. Pysyi kyllä kutsuun saakka ja sivulle tulokin oli kaunis. Hyppynoudossa hiukan piti kapulan luovutuksesta olla eri mieltä ja hieman pyörittelyäkin oli. Siitä 7. Istuminen oli ihan jees, lukuunottamatta ennen aikaista pompahdusta. Kaukojen vaihdot oli kauniit. Tosin ennakoi ekaa käskyä nousemalla kyynärvaraan.Ja loppuperusasento jäi vajaaksi. Kaksoiskäsky ja vartaloapu siinä vähensi pisteet seiskaan.

Toisessa osassa metallista 9. Olisi kuulemma saanut tarttua ottaa maasta nopeammin.Otti taas kohtuullisen rauhassa maasta ennen kuin lähti tulemaan takaisin. Luoksetuloon olen tyytyväinen, koska teki pysähdykset. Seisominen käskytys ei osunut multa merkille ja maahan meno vaati kaksi käskyä. Mutta teki pysähdykset. Treeni on tuottanut tulosta. Jee.Seuraaminen oli muuten tosi siistiä ja nättiä, mutta neljä kertaa tais pompsahtaa ylöspäin. Kierroksia mittarissa jo kokeen loppupuolella. Tunnarissa ne sitten näkyikin ja meidän ongelma oikein korostui. Oma tuli mutta sitä pureskeltiin huolella. Vitonen siitä mittariin.Tuomari antoi kokonaisvaikutukseksi kasin, pomppinen olisi saanut jäädä kotiin. No otetaan opiksi ja Tahvo saa jatkossakin odotella viime hetkeen asti autossa. Tänään kehä oli myöhässä,enkä tajunnut viedä herraa takaisin autoon. Plaah. Yhdet kisat vielä tänä vuonna. Katsotaan, mitä kaikkea siellä tapahtuu...