Ajelimme tänään Helsinkiin staffiyhdistyksen tokopäivillä. Kouluttajina oli  Pekka Korri ja Riitta Jantunen-Korri.  Aamulla kuuntelimme Pekkan luennon motivoinnista. Paljon mielenkiintoisia pointteja tulikin. Oikein antoisaa.

Tämän jälkeen siirryttiin sirkuskentälle käytännön pariin. Tahvo oli Riitan ryhmässä. 

Ekassa osiossa tsekattiin ohjattu ja seuruu. Ohjatussa jatketaan edelleen kontrolli-treeniä. Pitotreeniä tehdään lelun kanssa. Muutoksena nyt ohjaajan kokeenomaisempi olemus.  Lisäksi otetaan noutoihin käyttöön spesiaalilelu, jotta saadaan noutohullulle koiralle palkan arvo selvästi suuremmaksi. Seuruussa havaittiin,ettei se paikka olekaan sittenkään niin varma, kun kaava rikottiin ympyrätreenillä. Tehdään siis sitä tekniikkatreeniä nyt enemmän. Tiivistämiseen saatiin myös muutama vinkki. 

Tokalla kiepillä otettiin tunnari. Jossa nyt taas palataan alkutreeneihin kuuriluontoisesti. Lopussa tuli jo tosi hienoa haistelua. Aloitettiin kuuri jo tänään. Lopuksi vielä luoksetulo, joka oli laiskempi kuin yleensä. Pyrin nyt olemaan tuijottamatta liikaa sitä vauhtia ja keskittymään Tapen vahvuuksiin.

Oikein kiva päivä! Automatka kotiin meni mukavasti uusia ajatuksia pureskellessa.