Tahvo pääsi metsälenkille ja sen jälkeen kentälle tokoilemaan. Aloitettiin idiootilta. Seuruu ei ollut niin tiivistä kuin yleensä,mutta asenne ja asennot oli hyvät. Palkkasin istumisen ja lopun perusasennon, lisäksi stoppailin välillä muuteen vaan. Täytyy muistaa syynätä seuruuta seuraavaksi.

Luoksetulo, josta vasta maahan menosta palkka. Lisäksi otettiin molemmat asennot puunkiertona. Tunnari oli superhieno, vaikka ote oli vähän löysä luovuttaessa. Otettiin sitten lisäksi ihan kapulan pitoja. Ruutuun pari kertaa lelulle ja pari kertaa tyhjään. Yhdestä merkistä palautin takaisin, koska ennakoi stoppia.

Kakeille saatiin häiriötä taakse, kuten kokeessakin on. Nämä hyvin.Lopuksi ohjattua merkiltä ja yhdellä kapulalla. Hyvä pito, mutta vasta luovutuksesta palkka.  Jäätiin viellä kentälle leikkimään ja Tahvo onnistui taas aiheuttamaan sydämen tykytyksiä hurjilla syöksyillään lelun perään.

Oivallekin laatuaikaa. Se on juoksuisena aina vähän rassukan oloinen. Otin sen mukaan juoksulenkille. Vajaa tunti juostiin pisin hiekkateitä eikä ainuttakaan vastaantulijaa. Jäätiin vielä lenkin jälkeen kotipihalle tokoilemaan, jotta Oivankin tokoannos tuli täyteen. Hieman perusasentojumppaa ja seuruuta. Tein juoksulenkiläkin vauhdista sivulle tuloja. Toimi hienosti jopa vauhdissa mun edestä kiepsahtaen sivulle seuraamaan.

Kaukot kuului toki Oivan iltaohjelmaan ja ehkä niistä jonain päivänä saadaan jopa kisavalmiit. Lopuksi Oiva teki hienon tunnarin. Palkkana oli odottamassa iltaruoka.