Mahtavaa. Äskeinen pitkä kirjoitukseni katosi bittiavaruuteen. Ärgh. Yritetään uudelleen päivittää tokotukset.
Eilen koirien kanssa treenailtiin vain pihatokoja. Tahvon ohjelmaan kuului kaukot ja tunnari. Oiva taas teki yllättäen kaukoja. Vihdoin ja viimein alkaa tulosta näkymään. Oli jo aikakin. Mr. Green
Tänään testailtiin Oippen kanssa kisamaisuutta. Istuminen kisapalkalla, josta siirryttiin luoksetuloon. Luoksetulossa seisomisesta palkka. Testasin sitten huvikseni, miten suullinen käsky toimii. Olihan niin hämärääkin,että Oivalla on ollut joskus vastaavissa oloissa hankaluuksia. Sehän toimi! Nyt sitten mietitään pitäiskö vaihtaa.
Nouto kisapalkalla, jonka jälkeen ruutu. Ruudusta palkkasin stopista. Jäi vähän laitaan, mutta silti hyvin ruudussa sisällä. Toivottavasti ei muodostu ongelmaksi, pitää tarkkailla. Lopetuksena ruudusta luoksetulo suoraan narupalloon. Jälkeenpäin mietittynä, onko oikeasti järkeä kasvattaa neidin supermies-vauhtia entisestään?

Tahvo pääsi aloittamaan lempparilla eli ruudulla. Ruudut näyttää nyt tosi upeilta. Pahasti mua hämää Tahvon sijainti, mutta oikeasti Tape on aina lähes ruudun keskikohdasta. Ehkä mä en ole turhaan aikoinani opettanut sitä paikkaa sittenkään.
Luoksetulo palasina. Tänäänkin kaikki osiot kiitettävästi. Tunnarissa taas nappuloita rauhotukseen ja toinen ilman. Toimii! Lopuksi kaukoja. Yhden kerran jumitti ekaa istumista, mutta muuten mallikkaat vaihdot pitkältä etäisyydeltä ja vielä hämärässä.

Oivan kaukot videoituna(älkää kiinnittäkö huomiota epäolennaisuuksiin). Hirmusesti ollaan menty eteenpäin ihan kuukaudenkin aikana.
Vertailun vuoksi myös Tapen kaket