Oliskohan pitänyt sittenkin jättää väliin ja uskoa vaan seuraavissa kokeissa hyvään onneen? Aloitettiin paikalla makuulla ja sinä aikana kävin rakenteles ruudun ja luoksetulomerkit paikoilleen. Tarkoitus oli ottaa alkuosa luoksetuloon asti kisamaisena ja palkka ekasta stopista. Ihan hyvin meni seuruu, peruutus ei ollut ihan nappi. Annoin käsiavun, tätäkin tehtiin vielä treenin lopuksi, jolloin meni hyvin. Istuminen oli hyvä. Luoksetulossa sitten ennakoi. Läpijuoksut väliin ja sen jälkeen tulikin omatoiminen läpijuoksu. Mutta ei lannistuta, muutama heti pysäytys ja palkka varmaan auttaa. Ja toimihan se sen jälkeen. Toistoja tästä tehtiin useampi. Lisäksi tein vielä pysäytyksen maahan ja se sentään oli ekalla kerralla jo tosi hieno.Muutamat puunkierrot vielä loppuun läpijuoksuilla ja stopeilla, jotta sain liikemäisen hiomisen itseltäni katki.
Ruutuun lähetin vain palkalle, mutta palkkasin myös lähetyskäskyn odottamisesta. Nouto epämääräisellä hyppyesteellä oli ok.
Oiva teki iltalenkillä kokeeksi luoksetulon pysäytykset kisamaisesti. Kävisköhän tuomarille,että Tahvo tekis muut liikkeet itse, mutta Oiva korvaisi sen luoksetulossa?1108680.jpg