Tänään oli tarkoitus mennä kentälle treenamaan ruutua, mutta unohdinpa sitten törpöt kotiin. Tällä viikolla ollaan muuten treenattu vain pienesti tarkkuutta. Lähinnä pihalla pikaisesti ja sisällä ennen ruokaa.

Kentälle kun kerran mentiin päätin treenata muuten suunnitelman mukaan. Oiva sai aloittaa. Ensin merkkiä(kukkaruukku), joka oli tosi hyvä! Koskaan ennen ei ole edes kukkaruukkumerkkiä nähnyt. Seuruukin meni sujuvasti ja tehtiin ihan kisapituinen pätkä sekä muutama pieni lisäksi. Istumisessa treenattiin pysymistä. Luoksetulossa porhalsi ensin läpi. Ihan kuin ei olis koskaan stopeista kuullutkaan.. Stoppisulkeisten jälkeen uus kokeilu ja nyt hieno luoksetulo.

Tapsulla samat kuviot. Ihan sika hienot merkit. Nyt on vauhtii. Todellakin! Seuruu ihan kiva, vähän painoi, mutta oletettavaa tällä minitreenailulla. Idari seisomiseen asti. Lähti tosi hienosti mukaan ja stoppi tuntui ainakin napakalta. Luoksetulokin meni hyvin, sivulle tuloon himmasi, mutta sitä täytyy kai vielä hinkata erikseen.