Tämän vuoden vikat kokeet takana. Nyt on aika siirtyä viilailemaan pilkkua ja keskittyä ihan perustreenaukseen. Oivan kanssahan sitä on tehtykin jo, mutta nyt vihdoin Tapsenkin kanssa voi keskittyä ihan vain treenamaan. Huisin kivaa! Eihän kisaamisessakaan mitään vikaa ole ja niitähän varten me treenataan. Tarkoitus kuitenkin ensi kaudella kisata vähemmän ja toivoa,että laatu korvaa määrän.

Tahvon kanssa keskitytään tekemään uusista liikkeistä varmoja. Toisekseen nyt suunnitellaan huolellisemmin erilaiset kisamaiset treenit sen kanssa. Lisäksi haetaan onnistuneita noutoja(varsinkin se tunnari) korkeammassakin viretilassa. Lisäksi koetetaan palauttaa turvallisuuden tunne paikalla oloihin menoon. Edelleenkin se on epäileväinen sitä takana tulevaa kohtaan.

Oivan kanssa jatketaan samaan malliin. Lähinnä häiriökestävyyttä pitää lisätä vielä ennen kesää. Oivan kanssa muistettava yksityiskohtien jatkuva ylläpito.Hetkeksi jos unohtaa, niin se onkin jo hajalla.
Videokamerakin on otettava molempien kanssa hyötykäyttöön. Mä olen niin toivottoman huonomuistinen sen kanssa ja siitä kapistuksesta oikeasti olisi hurjasti hyötyä. Tältäkin koekaudelta kuvattuna vain kahdet kisat. Ihan vain siksi,että kamera ei koeaamuna kulkeudu reppuun saakka...

1888342.jpg