En näköjään osaa kirjoittaa ahkerasti, vaikka yritys on kova. Toinen ykköstuloskin saatiin sunnuntaina, vaikka paikallaan maku meni nollille. Tahvo piti kyllä katsekontaktia, mutta maahan meno käskyä ei totellut edes toisella käskyllä,joten se siitä. Yksittäisliikkeet meni kyllä kohtuu hyvin.

Seuraamiset 9,5. Täyskäännökset oli kummassakin väljiä ja toisessa oli vielä yksi perusasento huono.Seuraaminen oli tuomarin mielestä muuten nättiä.
Liikkeestä maahanmenosta 9. Itse liike oli hyvä, mutta maasta nousemiseen vaati kaksi käskyä.
Luoksetulo 10. Muuten hyvä, perusasento jäi  vähän liian taakse. Liikkeenohjaaja kyllä kommentoi suoritusta hitaaksi.Minusta normaalia tahvo-nopeutta.Liikkeestä seisomisessa otti yhden tai kaksi askelta käskyn jälkeen, siitä 9,5.Estehyppy 10 ja kokonaisvaikutus 10.Kokonaispisteiksi kasattiin 164.

Tämän päivän treenit meni kivasti. Seuraaminen oli innokasta. Harjoiteltiin peruuttamista ja täyskäännöksiä paikallaan kumpaankin suuntaan. Muuten ihan nättiä,mutta peruuttaminen lähtee helposti vinoon.
Noudossa tänään varastamista ja tapporavistus. Otettiin sitten lopuksi muutama onnistunut toisto.
Jäävät liikkeet oli ok. Otin myös istumista ja sekään ei ole kadonnut muistista. Ruutua harjoiteltiin niin,että  palkka oli ruudussa valmiina. En tiedä tajusiko koira, kun jätin sen paikalla makuulle  aidan toiselle puolelle ja kävin tekemässä ruudun ja laittamassa palkan. Saatiin siitä kuitenkin muutama onnistunut lähetys.
En ole tehnyt kolmeen viikkoon luoksetulon pysäytyksiä ja tänään sitten kokeiltiin. Se ennakoi :o Otin sitten parit läpijuoksut väliin ja sitten otin liikkeenomaisen pysäytyksen, joka meni jo hyvin. Sen jälkeen pari pallo palkka suoritusta. Toisessa palkka viiveellä ja toisessa saman tien. Lopuksi vielä läpijuoksu.

Oivan kanssa otettiin seuraamista. Palkitsin hyvästä kontaktista paikallaan ja seuratessa. Lisäksi otettiin liikkeestä maahanmenoja. Heitin palkan sille taakse. Sekin meni hyvin. Lopuksi vielä paikallaan makuu n. minuutti. Vihdoinkin alkaa näyttää sen puolelta valoisalta. Voisi jo ruveta lisämään enemmän häiriötä tai siis muita koiria.