Sunnuntaina Niina-Liina Linna piti staffien SM-joukkueelle treenit. Paikalla oli meidän lisäksi Liisa ja Hurja(Stormvindens cool cherry), Tiina ja Kerttu(Fi-nell's Miss Morka)  ja Elina ja Friikki(Morellion  make me smile). Päivä oli helteinen ja vaikutti myös koiriin.
Meidän osalta paikalla makuu meni kehnosti. Tahvo ei kestänyt sitä,että poistuin näkyvistä.  Luoksetulossa se jäi  haistelemaan törppöjä ja sitten myös ennakoi. Harjoittelemme siis törppöjen kanssa läpijuoksua. Noudossa harjoiteltiin odottamista, koska meillä on ongelmana varastaminen.  Taas ehti kerran varastamaan. Hypyssä aluksi kiersi oudon näköisen hyppyesteen, mutta noin muuten ok.

Tänään sitten harjoiteltiin Tahvon kanssa läpijuoksuja törpöillä sekä otettiin pysäytys ei törpön kohdalta. Nämä törpöt eivät jostain syystä kiiinnostaneet, vaikka olivat Tahvolle uudet.  Harjoiteltiin avoimen hyppyä, niin että palkka tuli istumisesta, jossa on lievää epävarmuutta. Kaukokäskyt meni ok. Tein muutaman eri pitusen sarjan. Muutaman kerran palkkasin heti ekasta asennonvaihdosta. Seuraamista otettiin pieni pätkä, palkka lelulla. Paikalla makuuta otettiin niin,että kävin piilossa palkkasin. Liike uudestaan olin piilossa hiukan pidempään ja taas koiraa palkkaamaan. Pysyi hyvin.
Oiva oli häslä päslä-päällä. Joten en edes viitsinyt ottaa hirveästi malttia vaativia liikkeitä, jottei tule turhia epäonnistumisia. Sen kanssa otettiin sivulla oloa ja seuraamista yhden tai kahden askeleen verran. Luoksetulosta otettiin muutama toisto. Palkka lelulla. Oivalla on aivan älyttömän nopea luoksetulo. Oivankin kanssa harjoiteltiin hyppyä, ekalla kerralla pieni käsi apu. Toisella kerralla hyppäsi ilman käsiapua.