Oivalle kisamainen pitkä seuruu heti alkuun ja ol hyvä.  Siitä palkka ja palkkasin leikillä kuten Tahvoa ja Oivalla kun ei sihti samalla tavalla pelaa.. Seurauksena siis kynsivalli auki ja verta tuli tolkuttomasti. Treeni jatkuu. Seuraavana ruudussa maassa pysyminen ja maahan meno. Tosi hyvä! Luoksetulossa himmailee seisomisen jälkeen, joten eipä maahanmenoja otettu tänään ollenkaan. Lisänä sivulla maahanmenoja. Toimii ja ei toimi. Tämän seurauksena Oiva saa opetella uuden tempun, jos ei siitä muuhun ole. Lppuksi evl-tyylinen ruutu lelulle,joskaan ei ekasta vinosta merkistä sinne ruutuun päässyt. Tokalla teki sitten merkin superisti ja ansaitsi ruutuun juoksun.
Tunnari jees. Oivan mittari näyttää nyt 82-1=81 

Tahvo aloitti idarilla ja siinä palkkasin pysymiset. Seisominenkin nyt tosi hyvin. Istumisessa toinen tassu nousi hieman ilmaan. Makuulla ei mitään ongelmaa.  Seuruuta pikkasen eri osia palkaten. On se pätevä kaveri! Ruutuun lelulle ja tosi makee merkki!
Luoksetuloa paloina. Kaikki osat jees. Tunnari kolmeen kertaan ja tarkistelua haistelussa, johon syykin selvisi. Ollaan sitten huolellisempia kapuloiden säilytyksen kanssa tästä lähin. Laskurissa 72-3=69 .Lopuksi ihanat kaket, josta palloleikkiä palkaksi.