Oivan teemana on ollut viime päivät, yllättäen, kaukot. Niitä on tehty jokaikinen ilta ja välillä ihan muuten vaan kesken lenkkeilynkin. Nyt olen sen verran lepsunut kriteereistä,että annan sen ottaa maa-seisossa askeleen taakse, jotta en ainakaan tulisi vahvistaneeksi painon siirtoa eteen. Itseasiassa tällä reseptillä saattaa tulla aika makiat kaukot.   Tahvo on tässä ohella saanut kaukoilla myös ja sen kanssa olen painottanut vaihteleviin vaihtoväleihin. Itse asennon vaihdot hoituu hienosti edelleenkin.

Eilen ei uskaltauduttu treenamaan. Emäntä ei nauti mitenkään kuumuudesta. Toisaalta pitäisi käydä kentällä jotain ottamassa, koska koesääkin saattaa olla helteinen. Jospa tänään käytäisiin vetämässä eiliselle suunnitellut treenit. 

Ja ne treenit:

Kuuma, kuuma ja vielä kuumempi. Jätettiin palkattomuus treenit pois, koska en viitsinyt pitkiä treenejä vetää. Oiva aloitti. Ensin tunnari, joka oli haistelun osalta hieno. Sylkäsee kapulan kyllä helposti pois sivulla, joten tätä otettiin erikseen. Ihan hitsin hienoja merkkejä teki, mutta ruutuun kaartoi ihan hassusti. Tätäkin sitten jouduttiin pikkasen auttelemaan. Lyhyt pätkä seuruuta, joka on edelleen kivaa!

Tahvo aloitti myös tunnarilla. Otettiin kaksi toistoa, joissa molemmissa teki alusta loppuun loistotyötä. Puunkiertoja muutama. Vauhtia oli! Lähetin tyhjään ruutuun ja palkkasin maahanmenosta. Hyvin teki. Merkille olisin voinut ehkä pysäyttää aiemmin? Viimeiseksi ohjattu, joka onnistui täydellisesti.