Tapselle seuraamista, jossa palkan paikkaa taas vaihdettu. Tulokset näkyi heti. Lisäksi noutokapulan pitoa ja luovutusta.
Oivalle noutokapulan pitoa, jos palkka on liian hyvää,niin neidillä pettää hermo. Pari kertaa tiputti kapulan varpaille.Toinen huomioitava seikka on kapulan asennon korjaus aika rajustikkin. Uusi kapula näytti Tahvon pitotreenin jälkeen koskemattomalta, mutta Oiva sai jätettyä siihen hammasjäljet. Kaukoissa sen sijaan ruokakuppi palkka oli hyvä. Ei tietoakaan maahan jumittumisesta. Näillä eväillä koetetaan siis korjata eka nousu.

Nyt on taas mieli eiliseltä kohonnut. Kannattaako mennä kisoihin, jos muussakin elämässä on alamäkiä? Ei, "epäonnistuminen" tuntuu entistä pahemmalta. Onneksi kuitenkin voin olla tyytyväinen Tahvoon eilen. Yhteistyö toimi ja sellaista ylikuumentumisesta johtuvaa mokailua ei tullut ollenkaan. Muutamat virheet saadaan karsittua tuolta nopeastakin. Pää pystyyn taas ja tämän viikon teemana on tehdä pelkkiä onnistumisia ja itsetunnon kohotus treenejä.