Niin missä on se kevät? Lenkillä kyllä käytiin ja saatiinkin tarpoa tuiskussa ihan yksin. Treenaminen ei kyllä taida onnistua vilukissan kanssa,vaikka sille mitä roippeita päälle laittaisi. Joten sisätokoiksi meni taas.

Tahvo: Seuruusta sivuaskelia, peruutuksia, käännöksiä ja takapäänkäyttöä. Kaikki suht hyvin. Lelulla palkaten. Hiukan eteen tuppaa tulemaan,mutta ei paha ollenkaan. Nyt sujuu myös vasemmalle sivuaskeleet mallikelpoisesti kummaltakin.
Perusasennosta otettiin maahanmenoja, mitä nopeemmin sen paremmin. Lelua palkaksi vain nopeista.
Tunnarikapulan pitoa, jossa muutaman kerran pureskeli. Mutta pääasiassa toistot meni hyvin.
Kaket oli taas kerran hienot. Otettiin myös idarin asentoja suorapalkalla. Näyttää hyvältä. Maahan meno sais olla nopeempi. Täytyy muuten ruveta välttämään kehusanoista mahtavaa, koska Tahvon mielestä se kuulostaa samalta kuin maahan meno. Tunnarikapulan kanssa menikin kerran maahan.
Hauskat treenit taasen.

Oiva: Kaket muutaman metrin matkalta takapalkalla. Tosi hienot. Nopeeta, mutta silti teknisesti oikein. Seuruu treenissä yhtä askelta eteen ja palautus perusasentoon. Kerran jäi liian eteen, josta aloitin koko homman alusta. Oppi kerrasta ja tämän jälkeen seuruun paikka justiinsa oikea.  Sekä perusasennossa kontaktin pitoa. Kontakti pysyi hyvin monta minuuttia. Hienoa Oippis. Tahvo kyllä yritti kovasti häiritä komentamalla portin takana.