Ripottelin kentälle noutokapuloita. Ruudun laitoin sen verran kauas,ettei kiusaus olisi liian suuri. Oiva pääsi aloittamaan. Pieni seuruupätkä, joka meni hvyin. Nyt ei ollut sellaista levotonta, mitä edelliskerroilla.
Lähetin tyhjään ruutuun. Käväisi katsomassa yhtä kapulaa, mutta totteli heti käskyä ja vaihtoi suunnan ruutuun. Siellä suorapallo pysähdyksestä. Toistolla meni suoraan ruutuun. Kolmannella ruudussa oli sitten lelu odottamassa.
Luoksetulossa kolme toistoa. Ekalla suorapalkka pysäytyksellä, toisella viiveellä ja kolmannella läpijuoksu. Sivulle tulo ei ollut hyvä, joten sitä tehtiin lyhyellä matkalla ja saatiinkiin onnistumisia.

1428996.jpg
Oippe seuraa. Kuva Jere Huovinen

Sitten Tapen vuoro. Tahvo alias ketku. Seuruu meni hyvin, palkkailin lelulla eri kohdista. Ei huomannutkaan kapuloita maassa, vaikka niiden ohi seuruutinkin.
Ruudussa sitten meni huomattavasti huonommin. Ekalla toistolla meni ruutuun ja sain palkattua maassa pysymisestä. Toistolla sitten varasteli niille kapuloille. Juostiin kerran yhdessä ruutuun. Sen jälkeen vielä kerran palkka maassa pysymisestä, kerran stopista ja kerran ruudussa palkka. Nämä siis onnistui sen jälkeen kun siirsin lähimmän kapulan tuolilla. Hermo kyllä meinas palaa tuohon kapuloille ryntäilyyn. Pitää nyt tehdä sellaista häiriötreeniä,että kapuloita on, mutta ei todellakaan pääse niitä ottamaan ilman lupaa.
Tunnari meni kohtuullisesti. Ensin riskitunnari ja sitten kisamainen, jossa takapalkka. Hieman pureskeli sivulla, mutta tajusi lopettaa itsekseen.Haistelu kapuloilla kuitenkin hyvää.
Luoksetulossa otin ainoastaan yhden pysäytyksen suorapalkalla. Sen se pystyi tekemään helposti kapulahäiriössäkin. Ilmeisesti musta poispäin menevät liikkeet sallivat sille eri vapauksia. Hmph.