Käytiin vielä iltasemassa tokoilemassa läheisen lukion pihalla. Siellä on kunnolliset valot, muutenhan tässä pimeydessä ei edes koiraa näe.

Oiva aloitti idarilla, josta tehtiin seisominen.Palkan jätin eteen. Se oli mainio. Maahan menoja &istumisia työstettiin narupallolla. Seuraamista tehtiin pikku pätkä vaihtelevasti palkaten. Sitten otettiin merkkiä. Hyvin tytsällä oli muistissa, vaikka ei olla pitkään aikaan otettu. Palkaksi lensi narupallo. Luoksetulon pysäytyksiä otettiin muutama, lopuksi läpijuoksut.

Tahvo aloitti myös jäävillä liikkeillä. Koska istumista on työstettyä jo paljon enemmän kuin muita,otettiin muita heti palkaten. Seisominen oli vähän hukassa(sitä helpotettuna), mutta maahan menot olivat hyviä. Tahvokin pääsi ottamaan teeman mukaan merkkiä. Palkkana toimi narupallo.Vähän hidastaa merkin kohdalla, mutta ei pahasti. Työstetään.Otettiin merkiltä ruutu oikealle. Ruudussa oli odottamassa ruokakuppi. Hienosti meni.
Välissä tehtiin luoksetulon pysäytykset heti palkaten. Pari läpijuoksua loppuun.
Ohjattua nouto oli myös suunnitelmassa mukana. Siinä myöskin haettiin oikeanpuoleista kapulaa. Aluksi lähetin merkiltä ja vaihtelin itse väliä. Hyvin menee. Lähetin pari kertaa merkille niin,että kapulat olivat häiriönä. Kerran yritti varastaa, mutta sain kutsutta takaisin. Seuraavalla lähetyksellä pysähtyi hienosti merkille. Sitten otettiin lopuksi vielä kapulan nättiä pitoa.

Kiva fiilis jäi molemmista.