Ennen iltasafkoja otettiin sisätokoilua. Tahvo otti ensin idarin liikkeitä, jotka oli suurimmaksi osaksi ok, kun ensin taas muistin,että mun koirilla on eri käskyt seisomisessa. 1108680.jpg Ensin useempi toisto jokaisesta suorapalkalla nopeutta tavoitellen. Sitten kaikkia sekaisin seuraamisen yhteydessä,että varmasti on kuulolla. Hyvin meni. Tape teki vielä kaket ennen ruokakupille pääsyä. Ne oli ihan ok.
Oivan kanssa ei mennyt sitten niin hyvin. Maahan ja istu ihan ok, mutta seisominen oli levoton. Tättähäärä ei malttanut kunnolla keskittyä.

Oivan tokoilut ulkona eivät alkaneet sen lupaavammin. Tättähärää tunnarissa ilmaisi oman kapulan tökkäämällä ja juoksi sitten takaisin sivulle. Ookoo, muutama kapulan nosto välissä ja menikin sitten paremmin. Toi sentään kapulan, sivulle saakka en uskaltanut kokeilla. Piti sitten uhmata ja kokeilla tavallista noutoa. Noh, muuten ihan ok, mutta hirvee myyränhyppy kapulalle. Jösses, näissä näkyy kyllä treenamisen puute. Noh, jos tämä vuosi menis Oivan kohdalla paremmin,eikä tarvisi pitää lepolomia tapaturmien takia.
Idari oli hyvä. Seuraaminen oli nättiä ja pysäytykset hienot. Jes, jotain sentään osataan hyvin. Seuraamista otin pienen pätkän nyt palkaten eteenpäin. Ruutuun meni hienosti, mutta tyhjässä ruudussa ennakoi. Tein sitten muutaman perspallon tyhjään ruutuun. Loppuun motivaatioruudut vaan ja jätettiin siihen yrittämättä pysäytyksiä.

Tapsan kanssa leikittiin puunkiertojen ja juoksuleikin avulla pysäytyksiä. Tosi hienoja stoppeja ja nopeita luoksetuloja. Mahtavaa Tahvo.
Tahvo sai tehdä tunnarin heti tämän riehumisen jälkeen ihan tarkoituksella. Rauhallista työskentelyä kapuloilla ja pureskelematon tuonti sivulle asti. Tottakai siitä sai sitten megapalkan. Tunnarissa ei siis tehdä enää kuin yksi toisto per treenikerta muuten helposti alkaa hosumaan.
Ruudusta ei otettu muuta kuin motivointiruutuun lähetys.Loppuun seuraamista. Hyvin tiivistä ja intensiivistä taasen. Ei kuitenkaan nojannut tai poikittanut. Miä niin tykkään tästä seuraamisesta nyt.