Sää ei meitä suosinut, mutta koiria ei onneksi tuntunut pieni tihkusade auttavan.

Tahvon kanssa aloitettiin merkillä ja eihän se hahmota sitä nurtsilta edelleenkään. Autettiin ja vielä haettiin lelulla napakampi pysähdys. Tehtiin myös pelastussiirtelyä kisoja varten. Näillä eväillä saadaan kyllä vielä loistomerkki.
Toisena liikkeenä seuraamisen askeleet, joissa nyt opetetaan herraa vielä paremmin seuramaan olkapäätä. Naksuttelemaan siis. Peruutusta ruvetaan tekemään ensin temppuna ja sitten siirretään se seuramiseen.
Hyppynouto ei mitenkään pahalta näyttänyt, mutta vauhtia saadaan välimatkaa kasvattamalla.
Lopuksi Tape sai tehdä Kerttun kanssa paikalla olot. Tahvolta tuli pieni niiaus ennen istumaan jäämistä, mutta tajusi sitten ettei mitään käskyä tullut. Istumisessa tärräsi, mutta makuussa oli rauhassa.Niiauksen jälkeen ei ollut sen oloinenkaan,että olisi käskytystä ennakoinut.

Oiva veti kunnon show-numeron hyppynoudossa ja osoitti,että se osaa hypätä osaa korkeelta. Hyppäsi siis kiertoa estävien viritelmien yli. Loppujen lopuksi kuitenkin saatiin onnistuminen tähänkin. Luovutukseenkin tehosi niinkin yksinkertainen asia, kun kiitoksen tilalla käskynä istu. Osaahan se sen pepan sittenkin pitää maassa, vaikka suu aukeaakin.
Lisäksi Oippe otti luoksetuloa, jossa nyt ei sitten ennakoinut maahan menoa. Ehkä työ on vihdoin kantanut hedelmää.

1976374.jpg
"Joko saa juosta?"