Tiistaina käytiin epävirallisisessa toko-kokeessa T:n ja O:n kanssa. Alokasluokan kokeessa Oivalle luoksepäästävyydestä 10 ja  paikka makuu uusittiin, kun kolme koiraa rynnisti leikkimään. Oippeli oli mukana, mutta häiriökin oli nuorukaiselle suuri sillä, kaksi muuta koiraa juoksi sen nenän edestä räyhäten. Toisesta suorituksesta 10. Seuraamiset 10 ja menivätkin kontaktin suhteen ok, vaikka perusasennot eivät mitään erikoisia olletkaan.Liikkeestä maahanmenosta 8, koska vaati kaksi käskyä.Luoksetulo 10, vaikka perusasento oli vino.Seisominen 5,ei jäänyt seisomaan vaan istui. Hyppy 9, muuten hyvä mutta liikkui hieman liikaa ja istuminen oli hidas ja vino.Kokonaisvaikutus 9. Yhteensä pisteitä 178. Sijoitus hieman yllättäen 2/9.
Tahvo sijoittui avoimessa 1/3. Muuten meni hienosti, mutta nousi paikalla makuussa istumaan. Siitä 5. Kaikista muista 10 paitsi seisomisesta 9. Pisteitä 158.

Virallisessa koitoksessa saatiin pisteitä kasaan 185,5, joka oikeutti kunniapalkintoon ja toiseen sijaan. Paikalla makuusta 10. Tahvo pysyi kuulemma kuin naulattu paikallaan, mikä oli minulle täysi yllätys, kun treeneissä se on viime aikoina noussut. Seuraaminen ja liikkeestä maahan meno 10 arvoisesti. Luoksetulosta 9,5. Liikkeestä seisominen 7,5 kääntyi ja hieman ennakoi istumista. Noutaminen 9. Kaukokäskyt 8. Alun maahan meno vaati kaksi käskyä. Estehyppy 10 ja kokonaisvaikutus 10.

Pientä harjoitusta vielä ja täytyy vahvistaa sivulta maahan menoa. Voittajaan ei vielä lähdetä, voi olla että kokeillaan saada TK2:nenkin ennen tai sitten ei.