Nyt on jäänyt paljon päivittelemättä. Tahvon kanssa lauantaina tehtiin vain fiilistreenit. Illalla kaket ja tunnari.

Oiva sen sijaan pääsi kokeilemaan voittajaa. Totesin,että vielä pitää treenata ja paljon. Seuruusta puuttui oikea asenne, joka kyllä löytyi illalla ja tänään sunnuntaina. Pitää testailla, miten se saadaan jokakerta ulos neidistä. Muuten liikkeet meni suht koht ok. Luovutukset oli kyllä aika kauheita. Niiden kanssa on vielä paljon töitä. Mutta hyppelehtii sentään molempiin suuntiin.  ;D Tämä  oma testikokeemme siis tarkoittaa,että Oivaa ei ilmoiteta vielä minnekkään. Treenataan vielä lisää ja katsotaan sitten.

Tahvon kanssa oltais voitu jättää Paraisten koe väliin. Hyvänä puolena voi sanoa,että paikalla olot meni täydellisesti. Seuruussa kävi kierroksilla ja painoi ihan hurjasti. Idiootissa seuruu oli samaa luokkaa, mutta jätti istumisen tekemättä. Luoksetuloon olin tyytyväinen. Siinä teki hienoa työtä. Ruudun kanssa oli hankaluuksia, joiden seurauksena ulos kehästä ja enkä tajunnut edes käskyttää ennen kuin oli liian myöhäistä. Jep,jep.

Illalla sitten tekemään häiriöllistä ruutua, ohjattua ja idaria. Kivat treenit oli ja hyvä,että tehtiin, koska ruudussa näkyi selvästi päivän säätö. Ohjatussa testattiin uudet, pienet ja vaaleat kapulat. Hienosti Tape teki. Otin vielä erikseen juuri ennen kapulaa stoppeja, jotka nekin hanskasi hienosti.

Oivalle vuorossa oli yllättäen seuruuta. Jossa siis saatiin asenne kohdalleen, vaikka tekniikka hiukan kärsi. Mutta asenne ratkaisee! Istumisen palkallisena. Hyppynoudossa tehtiin luovutusharjoituksia. Lopuksi sitten piti päästä juoksemaan ruutuun, jossa eka pysäytän koiran liian myöhään ja sitten liian aikaisin. Eri taitava ohjaaja taasen.

Kunhan jaksan ladata, on videoita iltatreeneistä tulossa. Edit. Ja videot lisätty.