Eilen käytiin hakemassa häiriötä staffilaisten kimppatreeneistä kupittaalla. Oiva oli oikein mukava, ei pälyillyt muita. Muutaman kerran ärisi tolpassa, mutta ei sen kummempaa. Loistavaa.
Oiva otti seuruuta, joka oli ihan kivaa, vaikka into oli vähän liian suuri. Jäävistä maahan meno vähän takkusi, joten otin alkuun pelkkiä maahan menoja. Ja alkoi se jäävinäkin sitten muistumaan mieleen. Treenin puute varmaan. Sitten luoksetulon pysäytyksiä. Aika kivat, myös maahan menot, jotka kyllä otettiin ihan muutaman metrin matkalta vaan.Sitten sattui neidolle narupallon kanssa vahinko ja ilmeisesti loukkasi jalkansa. Nuoleskeli koko ajan jalkaansa, ja sivulla olostakaan ei tullut mitään. Oiva pääsi( tai joutui lepäilemään) sitten loppuajaksi. Koipi ei enää vaivannut, kun lähdettiin kotiin päin kävelemään.Ei siis mitään vakavaa.

Tahvo otti kisamaisesti ja  kaavanomaisesti seuruun, istumisen ja luoksetulon, josta seisomisesta tuli palkka. Ihan kivat. Seuruuta otettiin vielä sivuaskelia palkaten. Luoksetulon pysäytyksiä ja läpijuoksuja otettiin sitten enemmänkin. Kaket oli kivat, vaikka oli häiriötäkin ympärillä. Ruutuun meno ja siellä maahan menot oli kivat. Täytyy vaan enemmän ottaa vaihtelevasti pysäytyksestä maahan ja seisomaan jäämisiä. Lopuksi ruutuun syömään.
Tehtiin vielä yhdessä paikka makuu. Tahvo pääsi harjoittelemaan ennakoinnin välttämistä. Ja ei herra ennakoinut ollenkaan. Ihan vasta omalla käskyllä meni ripeesti maahan. Itse paikalla makuu oli hyvä.