Hävettävän vähälle on jäänyt tottistelut. Ulkona ollaan otettu lähinnä pysäytyksiä irtipitolenkeillä. Sisällä kaukoja ja tunnaria laudalla.  Muuta ei ole näinä pakkaspäivinä tehty. Agiliitämässä kävimme sunnuntaina normitreeneissä ja maanantaina rusettikisoissa.
Sunnuntaina oli kisamaiset treenit. Eka rata tehtiin kisamaisesti ja toisella oli tarkoitus korjata virheet. Eka rata meillä meni hyvin, kymmenen siitä kuitenkin olisi tullut. Virhe kepeillä ja Aa.n alastulokontaktille osui vain puolella tassulla. Kepeillä olisi pitänyt vain ohjata enemmän, koska putki oli tyrkyllä odottamassa--> koiralla maltti kadoksissa. Rimoja ei tippunut ja rata meni sujuvasti. Toisella kerralla oli tahvolla kierroksia jo liikaakin ja tiputti kolme rimaa ilman muita virheitä.

Rusettikisoissa ei mennyt sitten enää niin hyvin.
Möllirata meni vielä kohtuullisen. 15 virhepistettä kasaan kuitenkin. Puomin kontakti ei jostain syystä onnistunut tänään. Siitä sen jälkeen heti typerä ohjausvirhe, josta kielto. Confused Sen lisäksi yksi rima tipahti. Plääh.

Avoimen rata oli meille vielä liian vaikea. Nolostuttavat 30 ratavirhepistettä. Mä sähläsin ja olin koko ajan vähän myöhässä. Kepeiltä kielto plus yksi virhe. Pari rimaa tippu ja tällä kertaa aa:n kontakti ei toiminut. Heti alussa mun pasmat sekoitti kielto putkelta. Ainiin tultiinhan me silti toiseksi. Kerrottakoon kuitenkin,ettei luokassa ollut kuin kolme kisajaa.

Ilmoitin kuitenkin virallisiin, koska kisakokemusta, jos jotain me tarvitaan. Kisoja ennen ajattelin tehoharjoitellea kontakteja, muuten mennään ihan normisti. Tokojuttuja pitää nyt enemmän saada harjoiteltua, ruutu on jäänyt tajuttoman vähällä treenaukselle ja hyppynouto samaten. Muuten uskoisin muun olevan kutakuinkin hallussa. Tunnarissa on tullut uusi ongelma. Löytäessään oikean kapulan tohkeissaan pureskelee sitä.Siihen koitan puuttua pitoharjoituksilla. Maaliskuussa pitäisi mennä kokeseen, mutta jäädään kyllä koeaamuna kotiin nukkumaan, jos vähänkin on pakkasen puolella. Toinen vaihtoehto on jättää paikalla makuu väliin. Harkitaan ja ryhdistäydytään.