Tutulla kentällä jälleen. Aloitettiin ihan seuruulla, joka meni nyt tosi hienosti. Jesh. Idarissa oli tarkoitus tehdä seiso ja maa, mutta seisomisessa tuntui olevan vaikeuksia. Steppaa etujaloilla, pallo eteen, joka sitten loppujen lopuksi auttoikin. Yhden kerran yritti varastaa pallolle. Jättö maahan sen sijaan hyvä, samoin kuin seuraaminen tässäkin.
Ruutua otettiin hurjuttaen sekä muutama stoppi, jossa tokalla yritti pyöriä, mutta uudella käskyllä lähti etenemään ruutuun.Otetaan nyt hirmusti motivaatioruutuja ja mietitään sitten, miten saadaan ajoitettua pysäytys ruutuun eikä ruudun ohi.
Luoksetulossa seisomisessa taas steppas, joten annoin sanallisen käskyn, joka toimi. Pakko oli kokeilla pelkällä sanalla ja ihan mieletön pysähdys.Jatketaan siis lenkillä leikkimistä ja Tahvokin pääsee leikkimään, kunhan koipi on kunnossa.
Noudossa taas vino perusasento, jonka korjasi pienellä avulla. Toistoilla ihan kivat noudot, palkat taas sivulla pidosta.

Tape teki illalla tunnarin pitoa ja nyt vihdoin älysin, miten saan puremisen pois kokonaan. Tehtiin sisällä tänään ja jatketaan myöhemmin yhdellä omalla, jotta ei korjaus vaikuta itse haisteluun eikä yhdistele asiaa väärin. Nyt on kuitenkin selvät kuviot, miten saadaan tunnari hyväksi.