Nyt ollaan löydetty oikea sävel kisapalkkaukseen ja vireseen, mutta siltikään tänään ei tullut menolippua evl:ään. :( Oltiin kyllä kaikista voittajaluokan räpeltäjistä parhaita, mutta eipä muovipysti kolmostuloksella lohduta, eikä Tape saanut edes palkinnoksi ruokaa. Pöh.
Liikaa tuplakäskyjä oli taas tänään, mutta muuten kyllä yhteistyö toimi kivasti. Tuomari antoi siitä silti seiskan. Alkuseremonioiden rähinästä huolimatta paikka makuu 10. Seuruu oli muuten kivaa, mutta askelvaihdot ei ihan mennyt nappiin. Nyt käyttäät takapäätä liiaksikin. Pikku juttu saada takaisin kuntoon.
Istumisessa taas kaksi käskyä, ei pysty tätä edelleenkään ymmärtämään. Ehkä kokeessa teen jotain eri lailla kuin treeneissä. Luoksetulossa kaksi käskyä maahan ja tuplakäsky myös liikkeestä maahan, muuten ihan suht siisti liike. Tästä vitonen.
Ruudussa sitten tapahtui jotain. Lähti ihan kivasti ja pysähtyikin. Mutta sitten alkoi katsella epävarmasti taakseen tielle päin ja kipitti takaisin. Noh minkäs teet, ei se varmakaan liike sitten ole aina varma.
Hyppynoudossa sätin kyllä itseäni vielä huomennakin. Huomasin vasta heittäessä,että lautoja on yksi liikaa. Lähetin kuitenkin hakemaan ja mennessään kolautti. Takaisin tullessa kannustin lisäkäskyllä, vaikka olisi varmaan hypännyt ilmankin, mutta oli niin varovainen tulo hypylle. Muistaakseni kutonen tuli tästä. Metallissa ei paljonkaan vikaa ollut, korjasi itsensä perusasentoon, kun ei heti päässyt suoraan. Tunnarissa kai vähän pyöritteli, vaikka kapulassa ei mitään merkkejä ollutkaan ja matkalla taisi melkein tipauttaa kapulan. Mutta oma siis tuli ja siitä seiska. Kaket oli loistavat lukuunottamatta tuplakäskyä maahan. Liikkeestä ysi.

Alusta ei ollut parasmahdollinen. Mä muun muuassa korjasin metallissa omaa asentoa kesken liikkeen, kun jalan alla oli niin iso kivi,että tuntui lenkkarin läpi, No ei silti saisi maahanmenoissa hitailla, mutta mä olen hemmotellut poikaa nyt lähes pelkästään nurtsilla nyt kesän ajan, joten oma moka. Virheet ei ollut onneksi isoja, mutta jotenkaan ei huvittaisi enää edes kokeilla. Pidetään taas viikonlopun jälkeen pieni kisatauko, vaikka fiilis ja vire oli kehässä ihan hyvä. Turhauttavaa vaan tämmöinen virallisissa käyminen, kun pisteiden valossa ei tulosta synny.