Käytiin sitten vielä iltamyöhään treenailemassa. Oivan vuoro oli tänään pelastaa päivä. Monien tuntien uurastus ei ole mennyt hukkaan. Oiva tekee ainakin maa-seiso vaihdon 15 metristä. En uskaltanut riskeerata kokeilemalla sarjaa, koska tämä on jo loistavasti eteenpäin.  Kaukojen lisäksi Oivan ohjelmassa oli seuraaminen ja luoksetulo. Seuraamiseen olin taas tyytyväinen. Myös askeleet onnistuivat. Luoksetuloa läpi ja yksi pysäytyksillä. Vähän himmailee seiso maahan väliä, joten siihen puututtiin heti.

Tape parin päivän treenitauon jälkeen odotettavasti pursuili intoa. Tämähän sitten näkyi seuraamisessa. Korjausten kautta kuitenkin malttoi keskittyä paremmin ja liike näyttää entiseltään. :) Luoksetulotreenissä keskityttiin loppuosan vauhtiin. Ohjattua kisamaisena. Vasen hyvä. Oikealle tuplakäskytin, jotta suuntaa kunnolla. Merkit olivat kummallakin kerralla hyviä. Kaukoihin hetsasin ja tarjosikin oikein napakat vaihdot.

Eilinen fyssarikäynti teki Tapelle ilmeisesti oikein hyvää. Metsälenkille se spurttaili normaalia enemmän. Treenin puutekin kyllä näkyi. Herra tuli vähän väliä tarjoilemaan kontaktia.