Oli ehkä vähän turhan kuuma treenata. Vauhti vähän kärsi.

Oiva
Ensin merkillä muutama toisto palkaten. Lähetys siitä palkalliseen ruutuun vasemmalle. Sen jälkeen voittaja tyylisiä ruutuja. Nyt onnistuin myös pysäyttämään keskelle ruutua. Jee. Viimeisellä toistolla taas pallo ruudun takana.
Pätkä seuraamista. Ihan kivaa ja perusasennot hyviä. Oikeella kääntymisiä pitää petrata. Luoksetulon pysäytykset suoraan pallolla palkaten. Jee oli kivaa. Noutokin meni hyvin, mutta perusasentoon tuloon pitää kiinnittää huomiota. Että tulee saman tien suoraan. Nyt pito on hyvä.

Tahvo:
Useampi toisto vihjeellä liikkeestä istumista. Toivottavasti auttaa,ettei taas mene nollille... Ruutuun lähetys palkalle ja hieno tyhjä ruutu. Lopuksi evl-ruutu, ensin merkiltä palkaten. Ruudussa oli palkka odottamassa.
Metallisen ja puisen noudossa oli vähän hidas vauhti Tahvolle, mutta se varmaan oli kuumuuden syytä. Ne otettiin kisapalkalla, sen jälkeen luoksetulo pysäytyksestä lelulla palkaten.
Seuraamisessa haettiin hyvää paikkaa myös käännöksiin. Muuten ihan jees. Tunnari onnistui kaikilla kolmella toistolla. Jee. Siinä oli taas sitä varmuutta, mitä ollaan kaivattu. :)