Sataa taas. Mutta treenamaan silti lähdettiin. :) Alustana märkä nurmikko, joka eilisten kisojen jäljiltä aika hajuinen. Tehtiin aloituksena kisamaisesti. Kehää alustavat temppuilit ja sitten "kehään". Seuruu oli ihan mielettömän ihanan tuntuista! Hitaassa oli tiivis, mutta muuten seurasi oikealla kohtaan koko ajan. Seuruun jälkeen järjestyksessä idari, josta palkkasin seisomisen pysymisen. Väliin olin tosi tyytyväinen Oli hyvin maltillinen ja perusasennossa valmistautunut.

Toisena liikeparina oli luoksetulon loppuosa ja kaukojen alku. Tähänkin väliin olen oikeen tyytyväinen. Palkkasin lelulla kaukojen maahanmenon sadekelin takia.

Ohjatun treenailussa on ollut vähän taukoa ja se näkyi merkillä kaahailuna. Ennakoi noin metrin verran haettavaa puolta. Eihän sitä killattu vaan uusiksi meni. Hyvistä ja nopeista(!) merkeistä pääsi sitten juoksemaan kapulalle. Mahtavat suuntaukset ja pito. Tein sitten vielä pelkkää merkkitreeniä näiden päälle. Ihan viimeiseksi jäi tunnari, jossa on ollut vaikeuksia sadesäällä. Tänään kuitenkin hyvä haistelu ja varma palautus!

Oippe ei tietenkään päässyt mukaan, kun sillä on edelleen ne juoksut. Lenksulla otin sen kanssa taas sivulle tuloja ja peruutuksia. Sisätokoina käytettiin hyväksi peiliä. Ohjelmassa siis perusasentojumppaa. Toinen harjoitus oli kapulan pito ja sen kanssa sivulle peruutus. Taitavasti Oiva nämäkin hanskaa. Lopuksi kake sarja maa-seiso-istu-seiso, joka meni täydellisesti! Melkein tuli tippa linssiin.