Ensin lyhyt istuminen, jonka jälkeen makuu. Maahanmenosta palkaksi lelu. Ei ihan ollut paikalla olojen tuntua, kun yksin tuolla hämärtyvässä illassa treenaa.

Seuruu pitkän kaavan mukaan, luoksetulo ja ruutu ekaan osioon.Seuruu alkuun tosi hyvää, välissä hieman painoi, mutta petrasi loppuun. Luoksetulo ihan tosi hieno! Jees! Ruudussa hapuili ensin merkillä ja leiskaisi sen vaan vähän sinne päin. Sitten sivukautta ruutuun sisään, mutta muuten ok ruutu. Huomaa,että ruudun treenauksessa ollaan pidetty taukoa.

Tokassa osiossa idiootti ja ohjattu. Idiootti ihan superhieno! Maahanmenokin ihan älyttömän nopea, oisko se nyt paremmassa kunnossa? Tarkoittaa,että sunnuntaina täytyy malttaa pitää lepopäivä. Treeni-into on vaan molemmilla kova. Ohjatussa hyvä merkki ja hyvä haku.

Kolmannessa osassa kaukot & tunnari. Kaukoissa pientä epävarmuutta. Eka istuminen seisomisen kautta.Muissakin asennoissa hiukan mietti. Tunnari sen sijaan hyvä ellei erinomainen.

Lopuksi kaukojen kertausta super selkeillä käsimerkeillä(hämärää), johan alkoi sujumaan. :) Samoin ruutuun juoksutin loppuun vielä muutaman kerran.

Oivan ohjelmassa oli tänään esineruutu. Esineinä lapanen, tunnarikeppi ja avainnippu. Avainta ei tuo, mutta ilmaisee hienosti nokkimalla sitä nenällään. :P