Treenit kulki alkuviikosta ihan hyvin. Perjantaina tulin itse kipeeksi ja taisin nukkua koko päivän. Lauantaina taas treenattiin ja Tapella oli virtaa ihan liikaa. Mutta hyvät treenit kuitenkin vedettiin. Sunnuntaina koepaikalle ajoissa. Ääneni oli käheä, mutta olo muuten mainio. Pieni kävely ja lelun kanssa riekkumista, jonka jälkeen sai kanniskella lelua suussaan. Jäi Samin kanssa katselemaan ja mä lähdin pois viereltä. Ehkä sen olisi sittenkin pitänyt odottaa yksin? Pidempi lenkki ehkä? Paikalla oloihin mennessä oli kierroksia lasissa ihan liikaa. Istuminen ok. Mutta maahan kaksi käskyä ja ylös kaksi käskyä. Tänään eli maanantaina treenattiin istuminen kisapalkalla ja maahan menossa ei mitään ongelmaa.
Seuruu: Eka käsky aivan kamalan epämääräinen, josta seurauksena loikkivaa etenemistä. Pysähdyksen jälkeen ääneni oli parempi ja Tahvo skarpiintui heti. Aivan kuin olisi tajunnut siinä vaiheessa vasta, mitä tarkoitin. Sen jälkeen ihan tajuttoman upeeta seuruuta. Ei ole mennyt treeni hukkaan. :)
Idari: Hyvä seuruu. Seisoi hyvin, hieman pää heilui mun mukana. Istuminen nopea ja pysyi hyvin. Maahan kahdella käskyllä ja epävarmasti. Liian käheä käskytys? Viimeinen seuruu pätkä todella hienoa seuraamista.
Luoksetulo: Jätössä ei kuunnellut eli kaksi käskyä taas. Luoksetulo itsessään upea. Hieman tuli kosketusta sivulle tullessa, mutta nyt ei himmannutkaan yhtään edes siinä vaiheessa.
Ruutu: merkki oli vääränlainen. Mä en edes muista koska ollaan noilla pienillä kartioilla treenattu(eihän ne edes ole sääntöjen mukaiset!) Tahvo bongas oikealta viistosti oikeanlaisen merkin ja juoksi sinne. Me ollaan myös merkkileikkejä harrastettu viime aikoina paljon, jolloin sitä on lähetetty merkiltä merkiltä, joten ehkä se ei ole se suoraan 10 metriä eteen niin päivän selvää vaan enemmänkin sinne tötterölle juokseminen.
Ohjatussa: Juoksi sinne merkille, mutta tökkäsi sitä kuonolla. Ehkä se näytti siinä vaiheessa kosketusalustalta. :D Hieno suuntaus oikealla ja palautti vauhdilla, mutta sitten ohjaajalle tulee hallitsematon yskän puuska. Jäi kahden metrin päähän ja alkoi pyöritellä kapulaa epävarmasti suussa. Käsimerkillä sivulle ja kesti aikansa ennen kuin uskalsin krähistä luovutuskäskyn. Voi koira parka.
Metallihyppy oli muuten nätti, mutta tais mennessään kynsi osua ylempään lautaan.
Tunnarissa: Ei vire ollut oikea ja ei malttanut tehdä töitä kunnolla.
Kaukot: Ohjaaja kämmäs yhden vaihdon antamalla hölmösti käsimerkin, mutta muuten ihan sairaan hienot kaukot! Jätön maahanmenokin onnistui nyt.

Ryhmätreenit Haunisissa tänään:
Tahvo oli ihan kuumakalle, mutta pystyi kuitenkin suorituksiin kohtuullisesti. Ruudussa vähän ongelmaa, mutta käytiin näyttämässä lelua ja sinne osasi sitten juosta. Tunnarissa tuli oma, vaikka mielentila oli totaalisen väärä. Tehdään tällä viikolla ruutu kuuria. Ohjattu oli vaikea ruohikon takia, mutta varman päälle pelatessa tuli oikea kapula ja nyt palautus suoraan leluun, jotta nollattaisi eilinen kämmäily. Suuntaus oli hyvä, mutta kapula ei siitä huolimatta heti löytynyt.