Seuruu käskytyksellä. Muuten ok, mutta juoksussa hieman väljenee. Oikealle käännöksissä myös, mutta se on ihan omaa tyhmyyttä, kun kävelen hassusti.
Luoksetulo ei toimi suulliselle, meni maahan tällä käskyllä. Joten nyt käsimerkillä ainakin avoin läpi. Loppuun ruutu. Nurmikossa taas vaikea löytää lelua.
Lisäksi tehtiin kaket ja nouto. Nouto onnistui ihan superhienosti. Jee! Samoin kaukot olivat loistavia.

Tahvon iltatreenit
Nämä ois kyllä voinut jättää väliin. Ihan liikaa tuli tehtyä virhearviointeja. Voi vattu sentään. Ohjattu meni hyvin. Eka merkiltä vasemmalle, mutta sitten siirsin kapuloita kauemmas(kisamatkalle) ja otin kisamaisena. Ei raasu löytänyt seinän lähellä olevaa kapulaa ja ajautui keskimmäiselle. Taas huomasi,ettei  "kestä" mun pettymyksiä. Kävin näyttämässä kapulat uudestaan ja sen jälkeen onnistuikin liike hienosti.
Tunnarissa hirvee kouhotus. Kapulat seinän vieressä rauhoitti hiukan. No oma tuli joka kerta. Mutta siltikin harmittaa, kun se oli vielä viikko takaperin niin hyvä. Täytyy nyt miettiä, miten saadaan toi ylenmääräinen kouhotus pois.
Ruutu ensin merkiltä, joka hyvä. Sen jälkeen merkki+ruutu, joka loistava. Sitten ajatuksena oli vielä vahvistaa merkkiä. Huono idea! Heti yritti varastaa ruutuun. Tottelee onneksi pysäytyskäskyä, tokalla yrityksellä hieno merkki taas.
Luoksetulo läpi kisapalkalla ja loppuun voi-lähetys ruutuun. Nämä sentään hyvät.