Oli tänään tosi onnistuneet treenit. Käytiin littoisissa treenailemassa meille ihan vieraalla kentällä. Molemmat koirat olivat ihan superinnoissaan. Autossa odottelu vaikutti varmaan mielialaan. Sillä autoajelu tarkoittaa lähes poikkeuksetta tyypeille jotain kivaa. 

Oiva: Seuraamista, palkka pysähdyksistä ja oikealle käännöksillä. Liike tuntuu ihan tosi hyvältä. Oli jo aikakin löytää se fiilis takaisin. :) Ruudussa puoltaa edelleen oikealle, mutta pallostopeilla saatiin tätä jälleen korjattua. Ruutu voi-liikkeenä onnistui ihan nappiin, vaikka meidän välistä kulki ihmisiä.  Noutoon lähti ekalla toistolla hieman varoen, mutta muuten hienosti. Muilla toistoilla ei ongelmaa, pitokin oli loistava. Kaukoista otettiin vaan jättövaihetta, jotta ei ehdi tarjota mitään muuta.

Tahvo: Seuraaamista, joka oli ihan tosi loistavaa. Nyt juoksupysähdyksetkin toimii hyvin. Ruutukin oli ihan mahtava molempiin suuntiin. Luoksetulo paloina ja tämäkin toimi hienosti. Muutamat vauhtitreenit on tuottaneet hyvin tulosta. Ohjatun loppuosaa jälleen ja edelleen menee hienosti. Sekä täysin suunnitelman mukaan. Kerrankin. :D Kaikenkaikkiaan Tape oli tänään tosi Pätevä ihan Kaikessa.