Käytiin helatorstain terri-tokossa. Tunnelma oli mukava. Ensimmäisen kerran jopa kehässä ollessa tajusin,että meillä on yleisöäkin, kun Tapen ruudulle taputettiin. Very Happy

Ainoastaan alon eka paikalla makuu ryhmä oli sekainen.
Oiviksen ryhmässä ensin lähti kaksi omistajiensa luokse. Ei siis vielä mitään hätää. Sitten lähti kolmas. Vieläkin meidän neiti on rauhassa.Mutta sitten alkaa tapahtua. Oivan vieruskaverin päälle hyökätään ja alkaa rähinä. Oiva nousee, mutta tulee mun pienelle käden heilaituksella suoraan luokse. Viimeinen ylösnousija menee tappeluun mukaan ja siinä siis täyshässäkkä päällä. Shocked
Hyökkäyksen kohteeksi joutunut sai tietenkin uusia ja pienen harkinnan jälkeen myös me saatiin uusia. Onneksi Oiva teki hieman pälyilevän, mutta muuten hyvän paikalla makuun. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut kipitti omistajansa luokse. Surku. Siinä ryhmässä pari ainakin nousi myös.
 

Oivan pisteet:
luoksepäästävyys 10
paikalla makuu 10
seuraaminen kytkettynä 9. Sanoi takapään vinoudesta.
Vapaana 6,5. Eennakoi seisomista.Pälyilin ehkä koiraa enemmän kuin normisti, joka varmaan vaikutti.Liian paljon viime viikolla tehty alo-juttuja?Ken tietää, missä oli vika.
Maahanmeno 7.Ennakoimista ja vino perusasento
luoksetulo 8. Hyvin vinonvino perusasento.
Seisominen 8.Istui ennen käskyä
Estehyppy ei mitenkään yllättäen nolla.Edellisenä iltana kokeiltiin kunnolla sitten viime kokeen..   Kokonaisvaikutus 8.Yhteispisteet siis 146 ja tolla säälittävällä kakkostuloksella sijoittui kolmanneksi.

Tahvollakaan ei mennyt koe hirveän hulpeasti.Kiihtymystä oli ilmassa, mutta selkeästi parempaan päin kuin viimeksi.
Paikalla makuu 10, mutta sivulle tulo oli hidas.
Seuraaminen 8. Ei moittinut mitään, mutta ilmeisesti oli jäänyt hiukan jälkeen käännöksissä ja askelvaihdot oli pomppivia. Kuvataan tässä jossain vaiheessa meidän seuraaminen ja katsotaan.
Istuminen 6.Jäi ensin seisomaan, toisella käskyllä istumaan.,
Luoksetulo 0. Läpijuoksu
Ruutu 10. Kaunis
Hyppynouto 0.Kiersi jostain syystä takaisin.
Metallinouto 9
Tunnistusnouto 0. Haisteli, mutta arpoi.
Kauko-ohjaus 7. Yhdessä vaihdossa ennakoi väärin, mä en muista oliko siinä muuta.
Kokonaisvaikutus 7,5

Että semmoista. Tahvon kanssa luottavaisin mielin jatketaan voittajassa tarpomista seuraavaksi kesemmällä, kun ja jos tunnari saadaan varmemmaksi liikkeessä. Lisäksi luoksetulo vaatii kisatilanne harjoituksia, jotta sille voi räväyttää palkan niissäkin tilanteissa.  Oivallakin treenataan avoimen liikkeet kuntoon ja jospa vielä ennen juoksuja ehtisimme käydä kokeilemassa.