Ei sitten vieläkään. Täytyy koittaa huomenna kehittää kisamaista treenisuunnitelmaa. Mehän ollaan tehty kisamaista treeniä, mutta kisojen alla tehtiin lähinnä viilausta. Vähän on neuvoton olo, mutta ei auta kun nostaa häntä pystyyn.

Tahvon kehään meno oli aika hauska. Siinä kehään pääsyä odotellassa ampaisi kiipeämään kehäsihteerin telttaa ylös. Liekö luullut aaksi tai muuksi esteeksi, kun agihallilla kuitenkin oltiin. Ja sieltäkö ne kierrokset oli lähtöisin?

Paikalla makuu kuitenkin lievästä kehään meno seuraamislevottomuudesta huolimatta 10. Seuruusta 8,5. Seilasi vähän. Istumisessa ei istunut ja luoksetulon pysäytyskäskyt meni kuuroille korville. Ruudussa ekalla maahan meno käskyllä vain istumaan, joten kaksoiskäskyn takia 8. Hyppynoudossa kierroksista johtuvaa pyörittelyä, siitä 9. Metalli varma 10. Tunarissa vaihtoi oman väärään. Varmaan sekoitin antamalla lisäkäskyn, kun lähti tarkistelemaan. Siitäkin siis 0. Kakeissa oli maahan menot Kielolle vähän turhan hitaita ja ihan hiukan liikkui, joten 8,5. Kokonaisvaikutus 9. Ei siis tulosta tänään. Pisteitä yhteensä 187.