Tänään oli kisatreenit. Aloitettiin kisamaisesta. Rutinoitunut Tahve kuumeni jo siitä odottamisesta, kun kirjoitin tunnarin.Evl mallinen tunnari olis parempi, jotta voitais mennä seuraten kehään ilman liikoja odotteluja. Seuruussa oli nyt muutaman pomppu ja peruutuksiin ei lähtenyt  kunnolla mukaan, joten tuli pyörähdykset. Istumisessa vähän levoton, mutta muuten ihan jees. Luoksetulo toimi. Otin seisomiseen ja kävin poimimassa Tahvon matkaan. Ruudussa oli odottamassa palkka. Ruutu oli kentän oikealla reunalla , samalla seinustalla oli myös puomi. Tahvo meni hienosti ruutuu, mutta kävi matkalla suorittamassa puominkin.  Onneksi kisoissa esteet ei oo yleensä näin tyrkyllä.
Hyppynouto meni ihan ok. Vähän pyöritteli kapulaa suussaan, mutta muuten hyvä. Metallissa olis ehkä hieman reippaammin saanut tulla takaisin. Tunnarissa hieman varasti. Olin juuri sanomassa käskyä, kun herra jo livahti. Pitää odottelu nyt ottaa siihenkin harjoittelun alle. Haisteli kuitenkin tosi rauhassa. Palautti hyvin,mutta mälväsi sivulla. Odotin,että oli nätisti ja kapulan luovutuksesta takapalkalle. Kaukot sitten super. Palkkasin vikasta vaihdosta.

Tokalla kiepillä otin ensin seuraamista Nyt tää oli sen näköistä kun yleensä. Sitten lähetys ruutuun ja palkkaus siellä pysymisestä. Nyt pysyi hyvin. Sitten lähetys uudestaan ruutuun, nyt hieman steppaili käskyn jälkeen. Palkkaus maahan menosta. Vois muistaa palkkailla myös stopeista. Sitten lopuksi lähetys palkalliseen ilman välinumeroita.

Välissä liitoa. Samilla kesti reissussa, joten otin vielä suorapalkalla luoksetuloja. Yhden palkkasin vasta makuusta ja loppuun läpijuoksu. Sen jälkeen liikkeestä istuminen palkalla.