Ja ihan sananmukaisesti muutama liike meni haparoidessa. Osaan olen sensijaan ihan tosityytyväinen. Paljon tuli mietittävää ja pohdittavaa. Toisekseen en osaa sanoa, milloin on seuraavat. Kuukauden vai kahden päähän?

Paikalla istuminen(10):
-Riviin mentäessä ihan tohkeissaan. Puolittain loikki eteenpäin. Rauhoittui kuitenkin suht nätisti sivulle. Läähätti kyllä kauheasti, joten vire ei ollut matalimmallaan.  Istui nätisti. Oli ihan samassa asennossa takaisin tullessakin.
Paikalla makaaminen(7):
-Häiriökäskytystä edelleen. Taas valui itsekseen ja ryhdistäytyi sivulle katseesta. Maahan sitten vasta toisella käskyllä. Samoin ylös hitaasti. Muuten ihan nätisti.
Seuruu(9):
-Pienesti takapää heilui liikaa ja vasemmalle askeleissa tuli vähän liian eteen. Muuten seuruu ainakin tuntui tosi mahtavalta. Toivottavasti myös näytti.
Idari(6):
-Vire jäi seuruusta liian korkeaksi ja oli taas läähättäväinen kuumakalle. Seisomaan jäi hyvin, mutta kolmannessa kulmassa kääntyi katsomaan. Istumiseen kaksi käskyä ja toinen käsky vasta kulmassa, koska enhän minä tajunnut varmistaa. Maahan hyvin, mutta lopussa taas hypäys.  Tästä kuitenkin kehut ja hyvin rauhoitus sivulle.
Luoksetulo(7):
-Jättö hyvä. Meni nopeasti maahan. Luoksetulo laukalla ja seisominen hyvä. Otti yhden korjausaskeleen käskyn jälkeen. Ryhti ennenkaikkea on Tahvon motto. Maahan oli liukumassa, mutta jostain syystä jäi seisomaan. Toisella käskyllä maahan. Loppuosa perfecto.
Ruutu(0)
-Merkillä hätäilin ja pysäytin liian aikaisin. Bongasi luoksetulomerkit ja suuntasi sinne. Tuomari vaan sattui olemaan tiellä, joten piti käydä hyppäämässä vasten. Liekö harhautusyritys vai yrittikö kiristää enemmän kymppejä? :D Kävin sitten näyttämässä ruudun lähempään, josta sen hyvin bongasikin. Hassu eläin.
Ruudusta poikki, jonka jälkeen ärsyttävästi noudot perätysten.
Ohjattu(0)
-Taas hätäilyä ja koira ei ollut kokonaan säteellä. Tähän käskytyksen hätäilyyn pitää nyt heti puuttua.  Meinasin korjata, mutta käden liikahdus sai Tapen hakemaan juuri sen mitä pitikin. Pito oli kiva ja luovutuskin meni hyvin. Pysyin itse rauhallisena ja kehuin hyvästä yrityksestä.
Metalli(10)
-Mun mielestä luovutti vähän liian edessä, mutta muuten siisti ja nopea.
Tunnari(0)
-Luulisin,että löysi oman heti tai ainakin näytti siltä. Pudotti kuitenkin ja lähti varmistelemaan. Toi väärän. Lisää itseluottamusta ja varmuutta tarvitaan. Ehkä kun ollaan laskurissa päästy lähelle nollaa. Nyt siis 75+1=76
Kaukot(10)
-Jäi nätisti suoraan.  Eka istuminen suora, mutta nojasi hiuksenhienosti enemmän oikealle. Viimeinen istu-seiso jäi hieman ryttyyn, mutta korjasi itsensä teknisesti oikein maahan. Vaihdot oli kaikenkaikkiaan nopsat ja tarkat. Sivulle tulokin oli tässä reipas. Tähän oli hyvä lopettaa. :)