Päivällä kävimme koirien kanssa tokoilemassa kentällä, jonka jälkeen suuntasimme metsään lenkkeilemään. Tahvo sai jonkun hajun, mikä ei sille ole mitenkään harvinaista.  Pikku metsästäjäsielu siinä on elänyt aina. Tuli kutsusta luokse, josta palkkasin suuresti eli lelulla. Lelun kanssa jäi sitten itse vetämään rallia, kunnes bongasivat jotain metsästä. Eikä ihan jotain vaan siellä 20 metrin päässä meistä seisoa nökötti hirvi. Kaunis otus oli. Toinen yksilö seisoi vähän kauempana ja vaikutti huomattavasti varautuneemmalta.
 Koirat joka tapauksessa ryntäsivät sinne ja ekat luoksetulopyynnöt meni kuuroille korville. Mikälie, menikö sisu kaulaan vai mitä, mutta melko lähellä kävivät ennen kuin kääntyivät takaisin ja tulivat hirmuisella laukalla luokse. Tahvo hukkasi jo toisen lelun viikon aikana rymistellessään. Laitoin koirat hihnaa ja jäimme etsimään lelua ilman menestystä. Hirvi jäi katselemaan meidän touhuja eikä tehnyt elettäkään lähteäkseen mihinkään suuntaan. Miksi tälläisinä hetkinä kamera jää kotiin? Jätettiin siis hirvet ihmettelemään ja lähdettiin kotiinpäin ilman lelua ja kuvaa.

Jotta totuus ei unohtuisi, kirjataan treenit vielä ylös:
Oiva: Ruutua, josta saatiin onnistuneita stoppeja yksinkertaisella kikalla. Luoksetulo sujui sen enempiä ihmettelemättä. Ilmeisesti eilen vaan oli niin hämärää,ettei käsimerkki näy.
Hyppynoudossa harkattiin vinoja heittoja hyvällä menestyksellä. Lisäbonuksena päästiin treenamaan vieraalla kapulalla.

Tahvo: Ruutua, jossa edelleen merkkihahmotus-ongelmaa. Nyt ei tarvinnut käydä näyttämässä, riitti että vihjesanojen avulla sain sen bongamaan merkin. Muuten ruutu näyttää olevan hyvällä mallilla.
Seuruun sivuaskeleet sujuu loistovasti. Idarissakaan ei ole ongelmia, seuruukin oli siinä tänään hyvää. Luoksetulo paloina, joka sekin on näyttää hyvältä. Kaukoja pitkältä matkalta. Sarjasta ja ekasta vaihdosta palkka naksutellen. Ei ongelmia. Ihan hyvät fiilikset jäi merkki säädöstä huolimatta.

Iltatreenit:
Uusia leluja. Jee! Tahvo oli ihan innoissaan, kun huomasi palkkana olevan ihan uuden narupallon. Hassu tyyppi. Otettiin luoksetuloja läpi ja seisomaan pysähdystä. Nämä jees.
Tunnarin oman kävi hakemassa heinikossa. Hieman etsi hyvää otetta suuhun ottaessa, mutta muuten kiva pito. Kaukoja kertauksen vuoksi ja menee edelleenkin hienosti. Loppuun pikku pätkä seuruuta ja palkka peruutuksen onnistuessa täydellisesti!

Oiva ei saanut iltatreenejä, mutta siltä lähti zoom groomilla puolet karvoista.