Heti kentälle päästyämme alkoi kunnon kesäkuuro. Siitäkin huolimatta ja vähän uhmaten aloitettiin paikalla makuulla. Suunnitelmasta poiketen maahanmenosta ja paikalla olosta runsaasti palkkaa. Vähän oli korvat luimussa ja koira rytyssä, mutta kyynärät oli maassa. Mahtavaa,että tämä toimii myös sateella.

Sade hellitti seuraamisen aikana, mutta kenttä tietysti oli edelleen märkä. Seuraaminen oli kivaa. Ainoastaan oikealle sivuaskelissa tuli vähän turhan eteen. Istuminen hyvä. Luoksetulossa seisominen ihan ok, saisi reagoida käskyyn inan nopeemmin. Maahanmeno sen sijaan loistava. Ruudussa olikin odottamassa palkka. Palloleikin jälkeen uudestaan "kehään". Nyt vuorossa kaket, jotka ihan loistavat! Poikkeuksen jälkeen palattiin tavanomaiseen järjestykseen. Hyppynoudossa pientä pyörittelyä, muuten hieno. Metallinoudossa luovutti ekalla käskyllä, mutta hitaasti. Tunnarissa sen sijaan poimi varmasti oman ja toi sen purekselematta, joten siitä ansaittu loppupalkka.
Kaikenkaikkiaan ihan kivalta näyttää. Jesh!

Loppuun vielä luoksetulo pallostopeilla. Ruudussa yksi stoppi ja perään palloruutu. Lopetettiin sivulle tuloon, josta megarevittelyt vielä viimeiseksi.

Synttärisankari Oippis teki lenksulla seuraamista, hyppyä(puunrunkot käyvät tähän) ja puunkiertoja. Seuraamista kyllä tarjoilee lenkillä jatkuvasti muutenkin. :D

 Onnea 3-vuotiaalle Oippeliinille sekä kaikille yhdeksälle sisarukselle!!
1663376.jpg
Tälläinen se oli

1574862.jpg
Tämmöinen se on nyt