Oltiin päivällä Katin ja Stellan kanssa Kuhankuonolla retkeilemässä, joten treenit siirtyivät vasta myöhäiseen iltaan.Kiitos Katille retkiseurasta.

Iltatreeneissä meillä oli Oivan kanssa kommunikointi ongelmia maahan menoissa. Ei toiminut luoksetulon pysähdyksessä eikä myöskään ruudussa. Näitä sitten hinkattiin joka kulmasta ja palkkasin koko ajan vain maasta. Seuruu ja istuminen oli hyvä. Tunnarissa mun mielestä on vähän hutilo, vaikka oman tuokin. Toivottavasti huomenna on parempi päivä. 

Tahvo oli oikein pro. Vire oli täydellinen kaikkeen muuhun paitsi tunnariin. Aloitettiin kisamaisella seuruulla, josta idariin. Idarissa palkkasin asennot ja teki oikein hyvää työtä. Joku osa on loksahtanut paikalleen,koska tämä liike tuntuu nyt mieleiseltä. Luoksetulossa palkkasin maahan menon ja loppuasennon. Tänään tuli juuri sopivalla vauhdilla eikä posottanut täysiä.Ruutu oli vaikea. Olin ripotellut häiriömerkkejä joka suuntaan ja sen lisäksi ruutu jäi lähetyspaikalta vähän puskan taakse. Ruutuun löysi hyvin ja siellä pidettiinkin sitten isot bileet lelun kanssa.

Ohjatussa on löydetty yhteinen sävel. Alkuun palkkailin vain merkistä, jotka teki hyvin.Kapuloille lähetin ilman merkille lähetystä ja noudossa ei mitään vikaa ollutkaan. Tämän jälkeen tunnarissa oli liian korkeessa vireessä. Häsläsi kapuloilla ihan liikaa, vaikka oman hienosti toikin. Toistolla rauhottui ja ei käynyt suu auki haistelemassa niitä muita. Kaukoissa edelleen pikkasen jumitusta, jos rytmiä rikotaan kesken kaiken. Mutta nyt suunta tuntuu olevan parempi. Jatketaan treeniä.