Tänään haettiin kisatunnelmaa epävirallisissa. Virhe! Ensinnäkin olin ihan liian ajoissa paikalla. Tahvo odotti lähtöään 2,5 tuntia. Eikä pieni koiruus jaksa sellaista varsinkaan, kun en saanut sitä autoon koko ajaksi. Ensinnäkin elukka veti lähtöpaikalle, siinä vaiheessa sain kuitenkin kontaktin takaisin. Lähtöalueella oli jo vähän vaikeampaa. Ekat hypyt meni ihan ok, mutta ampui puomille. En ole varma ohjasinko vai ampuiko muuten vaan. Puomin kontakti meni vielä jotenkin, mutta siinä ei meinannut kuunnella mun tässä käskyä vaan sain karjaista koiran pois mun selän takaa...Oli matkalla kohti keinua. Suoritti hypyn, mutta siitä sitten ampui keinulle ja seuraavalla hypyllä mulle tuli jo kiire. Aa:lla menetin hermoni, kun taas meni kontaktit päin helvettiä. Ja eikun uudestaan ottamaan kontaktit huolella. Sitten juostiinkin oma loppusuora maaliin.

Sunnuntaina mennään kokeilemaan ainakin yksi startti kaikesta huolimatta, jos yksikin kontakti menee hutiloiden loppuu Tahvon rata siihen. Niin monta kuukautta tota ollaan treenattu ja tässä tulos. Jippiajee.

Huomenna on tarkoitus pitää leikkitreenit ja samalla harjoitella ohjattavuutta lähellä ja kaukana. Josko semmoset auttais tähänkin.