Tape: Seuruuta ensin osa-alueittain ja sitten pidemmän kaavion mukaan. Vitsit,että on makeeta. Istuminen meni hienosti suorapalkalla & kisamaisesti. Luoksetulo tökki puunkierrossa, halusi mennä maahan vaan. Sen sijaan luoksetulossa toimivat molemmat pysähdykset. Hassua. Ruudussa palkka maahan menosta ja sitten vielä leluruutu. Nouto leikkinä, jossa päästiin vahvistamaan saman leikin aikana pitoa, luovutusta ja malttia. Tunnari oli loistava, ensin omaa ja sitten kisamaista. Kakeissa maa-is jähmeenä, mutta muut ok. Sisällä kaketkin toimi taas hyvin.

Oiva: Seuruuta ja joku ihme parannus tapahtunut sivuaskeliin, sillä niissä ei enää pompita. Istuminen takapalkalla. Luoksetulosta molemmat pysäytykset, yritti ennakoida, mutta torjuttiin yritykset ensi tilassa.Ruutu onnistui tänään loistavasti. Tehtiin alkuun yksi kisaruutu, joka meni ihan täydellisesti.
Tunnari näytti lupaavalta, mutta ahnehdin toistoilla ja meni säädöksi. Onneksi kuitenkin saatiin tilanne pelastettua ja Oiva itse hoksasi,että oma oli se mitä nenän kanssa haetaan.
Sisällä kakeja hyvällä menestyksellä. Vielä on matkaa kisamaiseen suoritukseen, mutta minä haluan ne täydelliset kaket, joten käytetään näihin aikaa runsaasti.Suunnitelman mukaan seuraavaan kokeeseen on vielä kuukausia, joten mikäs tässä treenatessa.