Tahvo pääsi riekkumislenkinsä jälkeen vielä tokoilemaan. Tehtiin kaavakkeen mukaiset kolme yksilöliikettä pienen sivulle tulo virittelyn jälkeen. Otin myös liikkeiden jälkeen siirtymiset kisamaiseen tapaan. Seuraaminen oli hienoa. Kaikki ei tykkää ihan niin tiivistä seuraamisesta, mutta Tahvo ei haitannut mun kulkua. Ainoa miinus oli peruutus, jossa jäi hieman liian eteen.Istuminen oli hieno.Ilman apuja. Luoksetulossa kaksi käskyä maahan, muuten ihan tosi hieno. Vauhti oli hyvä. Pysäytykset kuitenkin napakoita.Lelu tästä palkaksi perusasennosta.
Tehtiin vielä liikkeet palkaten.Seuruuta otettiin pätkä ja yllättäen palkka hyvästä peruutuksesta.Istumisesta palkka vasta lopussa. Luoksetulossa teki sitten läpijuoksun eikä ottanut kuuleviin korviin pysäytyskäskyä. No tyynesti noteeramatta hienoa perusasentoa mitenkään koira maahan ja uus yritys. Nyt tuli hieno pysäytys.Siitä ansaittu pallo palkaksi. Sen jälkeen vielä seisomasta kutsuminen ja pysäytys maahan. Hienosti liukui vauhdista maahan. Siitäkin pallo palkaksi.

Pööpe neiti pääsi myös tänään tokoilemaan. Neiti otti pitkän pätkän seuruuta ja teki hienosti töitä. Siitä palkka. On se hieno mimmi. Tehtiin avoimen jäävät liikkeenä ja molemmat tosi jees.Palkkailin vielä lopuksi perusasennon kontaktista.