Olenpa taas ollut laiska... Jokatapauksessa treenattu on ja tunarikin on saatu vähän kulkemaan. Sisällä ja lyhyeltä matkalta, jotta vältytään ryntäämiseltä. Kyllä se tästä pikku hiljaa.
Kokeessakin käytiin pari viikkoa sitten tuloksena toinen avoimen ykkönen ja luokkavoitto. Pisteet olivat kehnot ja suoritukseen en ollut tyytyväinen. Helle vaikutti selvästi keskittymiskykyyn ja kaipa se oli virhe tuoda edellisenä iltana juoksuinen narttu samaan taloon. Tahvo ei siis ollut normaali oma itsensä, mutta kyllähän huonokin ykkönen vähän lohduttaa. Helle taisi vaikuttaa muihinkin sillä avoimen yhdeksästä koirakosta vain toinen meidän lisäksimme ylsi ykköstulokseen.
Suorituksemme alkoi hyvin paikalla makuun kympillä. Tuomari kehui suoritusta, koska Tahvo oli ollut koko ajan tarkkaavaisena. Seuraamisessa meni loppuperusasento ihan päin helvettiä ja yhdessä vasempaan käännöksestä tuli pieni törmäys, siitä kuitenkin 8. Liikkeestä maahan meno oli kuulemma todella hidas, pisteitä 6,5. Luoksetulossa siinäkin loppuperusasento ei ihan mennyt nappiin ja pysähdyksessä varmaan tuli pari ylimääräistä askellusta siitä 8,5. Seisomisesta kuitenkin saatiin 8 , vaikka tahvo kääntyi katsomaan perääni. Nouto oli surkea, ei istahtanut viereeni ja minusta lähti ehkä varastaenkin, mutta tuomari ei sitä huomannut. Tästä pisteitä 6.5. Kaukkarit meni mielestäni hyvin, yksi vaihto oli vähän hitaampi kuin muut. Pisteitä 9. Estehypyssä tarvittiin kaksi käskyä hyppyyn, pisteitä siis 8. Kokonaisvaikutus oli 8. Yhteispistemäärä oli ns. sääliykköseen yltävä 164,5.


Tänään oltiin kuitenkin taas treenamassa ja eilen ilmoitin meidät syyskuun kokeeseen.Katsotaan nyt mahdutaanko mukaan vai ei. Jäävissä liikkeissä ei ollut merkittävää liikkumista kummankaan kanssa. Palkkaa vaihtelevasti takana ja nopeasti edestä. Tahvon kanssa myös harjoiteltiin idaria ja takana liikkumista. Molemmilla otin luoksetulon pysäytyksiä sekä seisomista että maahan menoa. Tahvon maahan meno on nopeampi kuin seisominen. Oippiksella taas toisin päin. Jäävät liikkeet alkavat oivallakin sujua. Myös keskittymiskyky on parempi. Oiva seurasi kaikki käännökset tiivisti, joten siinäkin harjoittelu alkaa tuottaa tulosta.
Tahvon seuraaminen oli tänään taas hyvää, samoin nouto. Tästä on taas hyvä jatkaa.