Sunnuntaina oli tosi kivat treenit. Rimat pysyivät paikallaan. Ekan ja parhaimman suorituksen jätti Sami kuvaamatta, mutta lupasi todistaa kaikille,että se meni hyvin. Video kertoo kuitenkin enemmän kuin mun sepostukset.

Kisoissa sitten tänään 
kaksi kaunista hyllyä. Ekalla radalla en tiedä, miksi se lähti puomille. Videokuvaakin katsottu pariin kertaan,enkä siitäkään tajua. Aa:n jälkeen olisi pitänyt kääntyä oikealle hypylle ja Tape päätti lähteä vasemmalle suorittamaan puomia. Mä vielä olin ohjaamassa hypyn puolelta.

Toinen rata oli kaunis. Hyllyllä ei tosin väliä, koska eka rima tipahti. Tahvo ponnisti liian kaukaa. Muuten ohjaajammekin mielestä tosi sujuva rata. Mutta sitten radan loppupuolella olevalta suoralla jäin niin paljon jälkeen,etten ehtinyt kunnolla ohjaamaan käännöstä aa:lle. Tuo tuli vielä pussista niin vauhdilla,ettei mulla ollut mitään jakoja. Tahvo katsoi sitten,että suoraa jatketaan renkaalle. Plääh. Videolta katsottuna ehkä olisi ollut pelastettavissa. Ehkä.

Tahvo sai tuolta vielä muistoksi haavan anturaansa. Ei onneksi paha, mutta radan jälkeen piti hetken koipea ylhäällä. Ei mikään verta vuotava, nahkaa lähtenyt päältä pois. Onneksi tuollaiset paranee nopeasti.