Päivä ei alkanut mitenkään loistavasti, mutta silti päätin lähteä koirien kanssa tokoilemaan. Puolessa välissä matkaa huomasin,että kaikki palkkauslelut on jääneet kotiin. Mitenkäs tehdään ruutua tai luoksetuloa suunnitelman mukaan. Eipä mitenkään, joten käveltiin sitten kotiin hakemaan.

Tahvo: Paikkamakuu oli ok, sivulle nosto jähmee. Seuruuta otin kylmiltään ja liika into näkyi edistämisenä. Istuminen sen sijaan sujui hyvin. Hyppynouto oli jees, samoin tunnari on palautunut oikeille urille eli toimii taas. Ruudussa ensin palkkaruutu, stoppiruutu ja maassa pysyminen. Kaikki ok. Luoksetulo paloina. Sekin toimii. Kaketkin meni nyt loistavasti. Seuraamista ennen otin nopean sivulle tulo leikin, jonka jälkeen seuraaminen Hieno! Kylmiltään ei enää lähdetä seurauttaa. Normaalistihan kokeessakin virittelen ennen kehää tuolla sivuleikillä, jonka jälkeen seurautan kehään.

Oiva:
Ensin pikkasen agin kontakteja. Aa:lla jostain syystä paremmin kuin puomilla. Sitten tokoilemaan. Seuruu oli nyt tosi kivaa. Samoin jäävät meni ihan loistavasti. Luoksetulossa läpijuoksu ja muutama pallostoppi, eipä moittimista. Hyppykin on nyt sisäistetty. Kakeissa sen sijaan tuli ekan nousun jähmeys, mutta sekin saatiin toistoilla kulkemaan.